Last news in Fakti

31 Юли, 2021 19:47 1 449 3

Срокове притискат Барселона. Клубът е застрашен

  • барселона-
  • картотеки-
  • срокове-
  • ла лига

От ръководството продължават да водят разговори с лидерите на тима - Сержи Роберто, Серхио Бускетс, Жорди Алба и Жерар Пике за намаляване на заплатите

Срокове притискат Барселона. Клубът е застрашен - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Барселона има краен срок до 13 август, за да успее да спази изискванията на Ла Лига за балансиран бюджет. В противен случай клубът рискува да не успее да картотекира нито едно от новите си попълнения.

Това означава, че отборът може да почне новия сезон без Мемфис Депай, Серхио Агуеро, Ерик Гарсия и Емерон, както и Лионел Меси, чийто договор изтече в края на юни и все още не е подновен.

Началото на първенството за тима от “Камп Ноу” ще бъде дадено на 15 август неделя срещу Реал Сосиедад, което значи, а картотеките ще могат да се извършват до 13 август.

Междувременно, от ръководството продължават да водят разговори с лидерите на тима - Сержи Роберто, Серхио Бускетс, Жорди Алба и Жерар Пике за намаляване на заплатите, но до този момент споразумение не е постигнато.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 р мадрид

    2 0 Отговор
    в секунда ще им е ок , кво ..... може дори да я спечелят
  • 2 р мадрид

    1 0 Отговор
    в секунда ще са си ок ....може дори да я спечелят , евентуално
  • 3 хехехе

    4 0 Отговор
    ритнитопковците с космически заплати си отиват