1 Август, 2021 14:20 1 742 1

В Левски мечтаят за още един български национал

  • левски-
  • кристиан димитров-
  • хайдук (сплит)

Кристиан Димитров обаче има договор с Хайдук (Сплит) до лятото на 2023 година

В Левски мечтаят за още един български национал - 1
Кристиан Димитров

От столичния Левски може да направят трети опит да се подсилят в защита с Кристиан Димитров. “Сините” продължават да следят положението му в Хайдук (Сплит), което не е никак розово от началото на сезона. Националът е изпаднал в ролята на тактическа резерва за хърватския гранд и мненията са, че твърдо е изпаднал от сметките за титулярно място. Информацията е предадена от "Мач Телеграф".

В същото време обаче той има договор до лятото на 2023 година и със сигурност няма да му е приятно да гледа мачове отблизо цели две години.

Доклад, направен от Павел Колев за бившите собственици, разкрива, че Димитров е бил спазарен за “Герена”. Дългия се бил разбрал за заплатата си, но нещата пропаднали на ниво ръководство.

През седмицата се заговори, че Левски готви нови трансферни бомби с родни футболисти, каквато беше тази с Георги Миланов. Очаква се Кристиан Димитров да е една от тях, като от Левски ще привлекат играча под наем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реализъм

    1 0 Отговор
    Ипет национала да вземат. днес парите играят.