Last news in Fakti

2 Август, 2021 12:17 1 399 0

За пореден път група крадци атакували къщата на защитник на Рома

  • крис смолинг-
  • рома-
  • крадци-
  • футбол

Двама маскирани мъже са забелязани от камерите на охранителната система и веднага служители на фирмата са се обадили на полицията

За пореден път група крадци атакували къщата на защитник на Рома  - 1
Снимка: БГНЕС

За пореден път група крадци са се опитали да влязат в къщата на Крис Смолинг в Рим, но този път охранителната система се е включила и е предотвратила нова кражба.

Английският защитник в момента е на лагер с Рома в Португалия и семейството му също е с него. По този начин никой не е бил в дома му в италианската столица и двама крадци са се опитали да проникнат в къщата през градината.

Според La Repubblica, двамата маскирани мъже са забелязани от камерите на охранителната система и веднага служители на фирмата са се обадили на полицията. Но след като карабинерите са пристигнали,двамата крадци вече ги е нямало.

Това не е първият път, в който Смолинг и семейството му имат досег с престъпници в Рим. През април трима маскирани мъже ограбиха къщата му, след като принудиха англичанина да отвори сейфа си и да им даде часовници, бижута и други ценни предмети.

Защитникът се присъедини в Рома през 2019 година като преотстъпен от Манчестър Юнайтед, а през миналата година "джалоросите" откупиха бранителя за 15 милиона евро. До момента Крис Смолинг има 58 двубоя за "римските вълци".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА