2 Август, 2021 10:07 2 478 9

Столът на Живко Миланов се разклати, Левски се оглежда за нов треньор

  • живко миланов-
  • левски-
  • футбол-
  • треньор

Дълго време въобще не бе сигурно, че Живко ще е треньор на Левски през сезона

Столът на Живко Миланов се разклати, Левски се оглежда за нов треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Левски стартира сезона с две загуби и напрежението на "Герена" очаквано се покачва. В събота сините паднаха с 0:2 при гостуването на младия тим на Ботев (Враца), а играта им бе под всякаква критика. Столичани така и не създадоха чисто голово положение през двубоя. За капак пропуснаха и дузпа - вратарят Красимир Костов отрази изстрела от бялата точка на Борислав Цонев.

Изключително слабото представяне започва да клати стола на младия треньор Живко Миланов. Ръководството на клуба вече се оглежда за наставник, на който най-вероятно ще му се наложи да вади тима от сериозна криза - както на резултати, така и на игра, пише "Тема спорт".

В неделя, 8 август, Левски приема Арда. Двубоят е от 15 часа и при нов провал нищо чудно Живко Миланов да си събере багажа. Той вече намекна, че може и да подаде оставка.

"Най-нормалното нещо е да съм виновен аз, ако отборът не върви. И аз бих си поел отговорността. Но продължавам да вярвам в тези момчета и съм сигурен, че ще дойдат по-добри дни за тях", заяви Миланов след загубата от Ботев Враца.

Всъщност дълго време въобще не бе сигурно, че Живко ще е треньор на Левски през сезона. План А на собственика Наско Сираков бе връщането на "Георги Аспарухов" на Станимир Стоилов. Разговори с Мъри бяха водени, като в един момент той дори правеше планове за лятна селекция.

Той щеше да поеме тима, ако мажоритарният пакет акции на Левски премине в ръцете на Джоузеф Диксън. Това обаче не се случи. Затова и Миланов от временен стана постоянен треньор на сините.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    6 5 Отговор
    Сори Живко, но така е най-правилно. Винаги ще бъдеш добре дошъл в Левски и няма да те забравим!!!
  • 2 8888

    10 1 Отговор
    Какъв треньор .Добре ,че е дядо му както и дебелака Михайлов, не знаещия къде се намират Божинов, Славчев скоро няма да има добър отбор с тези пенсионери
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 рамбо

    9 0 Отговор
    За нов треньор трябват и пари. Като няма , Жиката там да реди конусите и каквото стане. Аз им се чудя на левскарите какви претенции могат да имат, че и резултати чакат. Ясно е, че въпросът е за оцеляване, но явно Раев няма смелост да каже на привържениците истината
  • 5 BET366

    7 2 Отговор
    Ще се трупат загуби, залозите ще вървят и ще има кинти....Наско е заклет комарджия.....
  • 6 Стефан

    4 3 Отговор
    Не само че не се е разклатил даже е циментиран с най големите анкерни болтове, няма друг будала да се хване да спасява потъващ кораб, само се питам ЗАЩО левскарската общност не иска да мине по пътя на Ботев Пд. ще фалирате дружеството, ще играете няколко години в долните групи и пак ще сте в първа лига, но без борчове, тогава все някой или няколко бизнесмена ще се навият да издържат отбора, разбете го НЯМА КОЙ да се навие да плаща борчове при това чужди.
  • 7 шефа

    5 1 Отговор
    Единия некадърник от котилото на пияницата и черно тотаджия Перуката вратар,другия треньор ха,ха Николета да я вземат за масажистка на отбора и може да дръпнат напред.
  • 8 зарко

    4 0 Отговор
    Любо Супата е свободен.
  • 9 фен

    2 0 Отговор
    Раев да слага Валерката Божинов и следващия път ще победят Ботев Враца