Last news in Fakti

4 Август, 2021 14:26 1 523 0

ЦСКА 1948 взе футболист от Славия

  • александър златков-
  • славия-
  • цска 1948

Александър Златков предпочита позицията на атакуващ халф, но се справя умело и с по-дефанзивна роля

ЦСКА 1948 взе футболист от Славия - 1

ЦСКА 1948 се подсили с още едно ново попълнение. Полузащитникът Александър Златков е официално част от „червените“. Той подписа договора си в клубния офис и съвсем скоро ще стартира тренировки с отбора. 22-годишният Златков за последно игра за Славия в efbet Лига, като е носил екипа и на Локомотив (Горна Оряховица) във Втора лига. Бил e част от националния отбор на България на юношеско ниво, като прави първите си стъпки във футбола в академията на Славия.

Неговата предпочитана позиция е атакуващ халф, но се справя умело и с по-дефанзивна роля в полузащитата. След като подписа договора си, Златков изрази удовлетворение за осъществения трансфер и амбиция за отлично представяне в предстоящите мачове с червената фланелка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА