Last news in Fakti

4 Август, 2021 21:02 2 580 28

Стойчо Младенов: Имам две години, за да сваля Лудогорец от върха!

  • младенов-
  • цска-
  • лудогорец-
  • срок-
  • задача-
  • осиек-
  • лига на конференциите-
  • пенев-
  • отбор-
  • състав-
  • цели

"Любо Пенев не си взе довиждане с отбора", разкри наставникът на ЦСКА

Стойчо Младенов: Имам две години, за да сваля Лудогорец от върха! - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов говори преди предстоящия квалификационен сблъсък с Осиек в турнира от Лигата на конференциите. Първата среща от третия кръг е в четвъртък от 20:00 часа на стадион "Васил Левски".

"Подготвили сме отбора по възможно най-добрия начин. Ще имаме възможност да покажем по-добър футбол от последната среща. Имахме възможността да поработим и тактически. Радващото е, че имаме двама почти възстановени състезатели - Бисмарк Чарлс е напълно възстановен, а Мено Кох е с леки проблеми, но се надявам за втория мач да бъде готов. Няма да рискувам с нито един от футболистите. При най-малките съмнения няма да използвам играча", заяви Младенов.

"Осиек е добре балансиран отбор. В определени моменти от играта играят с висока преса, агресивни са. Малко или много трябва да се съобразим с тях. Търсят някаква изненада относно схемата на игра. Сигурен съм, че сме ги разузнали добре, така че се надявам да няма възможност те да ни изненадат."

"Няма я тази вариативност като избор на стартов състав. Ограничен съм с бройката на здрави и подготвени футболисти, така че промените ще са почти незабележими. Не съм от този тип, който да дойде и с рязък завой да промени всичко. Трябва да дам възможност на футболистите да се адаптират към моите изисквания. Не може за 5 дена да възприемат абсолютно всичко. Така че промените са малко - и като състав, и като схема на игра."

"Не ми се иска да отделяме чак такова внимание на противника. Гледаме нашия си отбор. Моята цел е в тези две години да създадем такъв отбор, който да бъде конкурентоспособен на Лудогорец, а и да надделее над тях", допълни специалистът.

"Няма треньор, който да не се стреми да победи. Надявам се и с помощта на феновете отборът да бъде като юмрук и да се справи с противника. Отбелязването на гол е много важно нещо, така че надявам се да имаме тази възможност да отбележим. Когато създаваме голова ситуация, да имаме класата".

"Дадена ми е възможност в тези две години да работя пълноценно за сформирането на един боеспособен отбор, който да надделее над Лудогорец. В тези две години ще работя неуморно за постигането на тази цел. Надявам се феновете да разберат и да застанат зад отбора. Това разцепление е пагубно за клуба. Аз разбирам, че търпението им е изчерпано, но трябва да имаме по-голямо търпение. ЦСКА има нужда от време. Не искам да защитавам никого, не съм адвокат на ръководството, но клубът е изчистен откъм задължения и тепърва ще сформираме прехода. За да стигнем нивото на топ отборите. Надявам се и ръководството да си изпълнят задачата. Ние сме едно цяло, от никого нищо не крия. Мога да отговарям на въпроси, ще бъда директен, няма място за шикалкавене", каза още Младенов.

"Не съм потърсил Любо Пенев. Надявах се той да дойде да си вземе довиждане с отбора. Това не стана. Нямам и време да се отделям от отбора. Концентрирал съм се върху отбора и футболистите. Не ми остава време да се занимавам с нещо странично. Вече съм получил 100%-ова информация за всеки играч, така че повече не ми трябва", заяви Младенов.

"Когато нещата са успешни, тогава най-лесно се подкрепя отбора. Въпросът е когато има трудности, да се обединим. Тепърва ни предстои много работа. Трябва да опозная състезателите. Не трябва да правим крачка назад в нито една насока. Всичко трябва да е положително - като организация да вдигнем нивото, като представяне в игра и извън игра. Не отива на футболисти и на фенове да се държат по този начин след един двубой, независимо как е завършил. Това са важни неща за имиджът и авторитета. Всеки месец, всяка седмица, всеки ден трябва да се вижда подобрение във всичко, което изброих".

"Точно за Валентин Антов сме се разбрали. Ако има продажба, аз съм "за". Неговото връщане за мен беше грешка. Това повлия на психиката му, оттам и на формата. Вие виждате. За малкото време, в което работя с него, виждам едно амбициозно момче със силен характер и "армейски" дух. Ще разчитам на него, докато е тук. Вярвам в неговите качества", завърши треньорът на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не се лъжи Стойчо

    22 11 Отговор
    Пътник си след няколко месеца.
  • 2 TOTO

    19 8 Отговор
    АМА ТИ ОЩЕ В ЦСКА ЛИ ЩЕ СИ ТОГАВА
  • 3 Мрънчо

    11 9 Отговор
    Както и преди писах мрънчо освен да мръняви нищо друго не знае, ма, то топката е крива па съдията не свири за нас, па вратар ни е слаб и пази с ръкавици па селекцията е лоша и много още, мрънкане
    крива
    И
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 10 Отговор
    това са приказки за наивници!И тоя ми прилича на чичовото!Освен да кажа какво написах на хижа Сълзица преди много години...айде няма да пусна всицццко .И Преди и сега цска е.........!Лудогорец са класИИИ над вас!Ако им вземе треньора Ганчев,тогава и по рано ще ги настигнете!
  • 5 Бай Пешо

    8 5 Отговор
    Както се казва:"Блажени са вярващите"!Стойчо!
  • 6 Бек

    7 5 Отговор
    Имаш две години давай да видим тази я отпиши както тръгна и предишните 10-11-12 години ли бяха никой вече не ги брои все шампионски титли за делиормана! Та и сега вижте как ще се нареждате от второто място нататък , първото се знае за кого е! Кое ни е наред в цялата държава, че и футбола да е?
  • 7 Забрави

    8 4 Отговор
    Забрави да споменеш, че и тревата не е окосена
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 мубуто

    6 7 Отговор
    Рано или късно някой трябва да ги бутне тия пък бил то и Локо Горна Оряховица
  • 10 Iviviv

    16 4 Отговор
    Колко пъти съди цска за пари сега не вярвам да пропуснеш и литекс. Аре баста,смишко.
  • 11 Любо Пенев

    12 2 Отговор
    Две години?😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
  • 12 123

    6 2 Отговор
    Не е ли по-добре три, Тройчо
  • 13 Ганчо

    3 1 Отговор
    Дообре....
  • 14 Muhah

    4 0 Отговор
    Да не те тричат само като предния тренер..
  • 15 До треньора Младенов

    7 1 Отговор
    Стойчоооо... ако мислиш наистина да разполагаш с две години, трябва да разбиеш гръбнака на интригантите. Предоказано е, че има, а и с тия вече направо комични бързи смени на треньори, ясно е че са въвлечени много от футбалеринките. Трябва да изгониш поне половината от тях, иначе ако и на тебе ти погодят евтин номер, цяла България вече става за смях на целия свят, дори и пред африканците. Стига вече. Искаме на първо време отбор, от който да не се срамуваме, а на второ - ако направиш и да се гордеем, вече ще е бонус. Моля те, поне това добро ни направи, разбий и прогони интригантите с женските краченца и нека най-сетне в този клуб почне да се работи усилено и професионално! В тебе ни е надеждата, да спреш най-сетне срамното им поведение.
  • 16 Докато умнокрасивите се наумуват

    4 1 Отговор
    Лудите се налудуват Евг.Ми. Да дойдат ли танковете П.Младенов най добре е да дойдат СтанкоВете
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ПетоОтлъчка

    6 0 Отговор
    По добре сваляй женки, че с тоя Литекс най-много да качиш кръвното. И парите напред, че тея метил-оранж кръв повръщат пари не връщат! Ти сам си знаея колко си вътре от фалиргалото Цска - общо взето арменския дух е на макс. Да живее Русия!
  • 20 Някой

    4 1 Отговор
    Тоя пък много на сериозно се е взел! Стойчо Дървото му викахме едно време. И за чеп на бъчва не става!
  • 21 big

    5 1 Отговор
    Хубаво е да се говори, но поне да бъде малко реално! На този етап това не може да стане: първо: няма да изкараш две години; второ: на този етап финансово не може да стигнете Лудогорец!
  • 22 капанец

    4 1 Отговор
    след две години сабалам в некоя квартална кръчма на мастика мое
  • 23 Любо

    1 1 Отговор
    А на Любо дадоха ли му две години. Дано да имаш 2 години обаче ако ти си виновен за Любо, щото маи има такива индикации не заслужаваш и шест месеца.
  • 24 БЪЛГАРЧЕ

    0 3 Отговор
    Кефя се че има толкова много отрицателни коментари за Стойчо.Явно той е успял да порази значителна част от говедарската агитка.Горките не могат да преглътнат факта че при последното си пребиваване в ЦСКА Стойчо им нанесе 6 поредни загуби, като тръгна с отбор в който имаше 7 картотекирани футболисти и с бай Добри и чистачката пак не можеха да стигнат бройката 11.Краварника яко се тресе от страх щото голам бой ги чака.
  • 25 Свали

    1 0 Отговор
    шапката,първо !...мязаш на,мумия !!!
  • 26 чичо Митко

    2 0 Отговор
    Тази жега не прощава на никого!
  • 27 Илия

    3 1 Отговор
    Значи имаш 2 сезона, Любо нямаше и един.
    Някой в този отбор го пери съчмата, напрово е шизофреник.
    Само пари сънува.
    Искат имотите на ЦСКА, ама не са ЦСКА, че да не ги погнат бившите играчи да изплащат дърлжимото по правилата от УЕФА. Вероятно се чака да мине някаква давност на тези дългове и тогава ще кажат че са ЦСКА.
    Ама Гришата не ръководел ЦСКА и не е махнал Любо, нормално, каза че не сте ЦСКА. Въпроса е кой е собственика, кой ръководи и кой е отбора ? Защото ако ЦСКА не е ЦСКА кой е тогава ?
    Няма как да сте Литекс понеже има отбор Литекс в Б група.
  • 28 Гого шипара

    0 0 Отговор
    ТРОПЧО ПИЙЙ СИ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО И НЕ ХАЛЮЦИНИРАЙ ЗА ЛУДОГОРЕЦ! ТОВА Е МЕЧТА НА ВСЕКИ ЧОРБАР ОТ 10ГОДИНИ НО НИКОЙ НЕ УСПЯ НЯМА ДА УСПЕЕШ И ТИ С ТОЗИ ОТБОР!