Last news in Fakti

5 Август, 2021 18:44 3 018 16

Останалият без медал заради съдийски грабеж Христов: Българите сме уникален народ!

  • христо христов-
  • вдигане на тежести-
  • щанги-
  • токио 2020-
  • олимпийски игри

Скоро ме очаквайте по-силен отвсякога!!!

Останалият без медал заради съдийски грабеж Христов: Българите сме уникален народ! - 1

Христо Христов остана без медал в категория до 109 кг на олимпийския турнир по вдигане на тежести в Токио. Преди два дни, 20-годишният българин беше много близо до бронзовото отличие, но съдийски грабеж го лиши от място на подиума.

Всичко това накара Христов да "излее" душата си в профила си в Инстаграм. Той сподели трогателно стори с мислите и чувствата, които бушуват в него.

"Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха и ми писаха. Уникално е да знаеш, че толкова много хора са зад гърба ти. Уникален народ, просто нямам думи да опиша колко съм благодарен за подкрепата ви и колко съм разочарован от себе си. Яд ме е, чувствам се виновен за нещо, за което нямам вина, но това е жалката истина все пак. Скоро ме очаквайте по-силен отвсякога!!!", написа Христов.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Гено

    25 0 Отговор
    Успех. С пожелания за още по-тежки и усърдни тренировки, защото само с такива и с много постоянство ще си по-силен и по-успешен!

    Коментиран от #7

  • 2 Един

    28 0 Отговор
    За съжаление години на труд,биват ограбвани зариди политики и корупция!!!
  • 3 Баба ви

    22 0 Отговор
    Христо, това което ти е в главата и ръцете, никой не може да ти го вземе! Кураж, сила и нови успехи! За нас ти си победител!
  • 4 Българин

    22 0 Отговор
    Христо, с медал или без медал ти си голям! И ще ставаш по голям защото си млад и имаш са се докажеш. Успех!
  • 5 Наркос

    14 0 Отговор
    Мейуедър рева със сълзи едно време , когато Серафим Тодоров го би по точки , но от тогава не е губил мач...
  • 6 Behemoth

    0 14 Отговор
    Отърва пенсията ...сега бачкай до 70 ...бунак...

    Коментиран от #14

  • 7 Кочо

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бате Гено":

    Не е точно така! Още е малък - на 19 е, костите и мускулите растат и не трябва да се претоварва на границата на моментните си възможности, за да може да развие пълния си потенциал. И най важното - да остане здрав и без контузии. Все едно фурната вместо на 180 да я пуснеш на 300 градуса! Треньорите го знаят отлично, но понякога търсят бърз успех. Целта трябва да е не състезанията тази и следващата година, а 2024 !
  • 8 kkk

    4 12 Отговор
    Аман от ревльовци и некадърни драскачи. Не му е признат единият опит по СЪЩИТЕ критерии по които НЕ Е признат и опита на един руснак- тоест "грабеж" НЯМА и никой НЯМА право да недоволства. Ако бяха пуснали руснака, а нашият НЕ разбирам да се реве ама когато аршинът е ЕДНАКЪВ остава само да се мълчи, да си налягате парцалите и да изчиствате техниката за другото състезание.
  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 1 Отговор
    Някой видя ли ""добутване"",аз го гледах но не мога да го въртя бавно ,а и съм къорав от близко!С очилата се зверих нищо не видях!може пък от тв да не се вижда????Аз не видях нередовеност,имаше нередовни ,които ги видях на един иранец в тежка...Интересно ми е заради истината????

    Коментиран от #11, #15

  • 10 Реалист

    0 5 Отговор
    Ристи чоджум да бе държал китката:) ората на такава китка ръка не стискат:)
  • 11 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Трeпвaнeтo в рaмoтo e микрocкoпичнo, пo-cкoрo му вибрирaшe кръcтa и тaзa...Cпoрeд мeн, cъдийкaтa ce e зaceгнaлa oт бурнaтa му рeaкция cлeд oпитa, зaщoтo кaктo ce рaзбрa, тe дoбрe ce пoзнaвaт и тя нe зa първи път гo пoрязвa.
  • 12 Анонимен

    1 1 Отговор
    Христов, Истината никога не е жалка! Потруди се, а защо загуби - съдиите така решили и преценили. Доколкото до това дали сме уникален народ, а другите народи не са, то по - добре да бъдем скромни!
  • 13 Анонимен

    2 1 Отговор
    Христов, ако не си направил нещо нередно и си бил несправедливо ощетен в спорта, то не бива да се чувстваш виновен. Все пак ще има и други състезания
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 kkk

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Сигурно 30 пъти гледах и неговото вдигане, и това на руснака- за мен са незначителни забележките (туй са сериозни тежести, не са 30 кила), но съдиите решават кое може и кое не може. Руснакът го порязаха за същата дреболия, и то ПРЕДИ да излезе нашият- тоест аршинът е еднакъв и не е измислен само нашият щангист да бъде порязан.

    Няма какво да ми реве пикльото- взима се в ръце, оправя техниката и мачка наред другия път, видимо възможности има. Толкова. Допустимо е да каже "не съм съгласен с решението, но съдиите имат свое виждане", но нищо повече- ревът мухльовците...

    Коментиран от #16

  • 16 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "kkk":

    Опитът му беше напълно редовен, но не перфектен. Cпoрeд мeн, cъдийкaтa ce зaceгнa oт бурнaтa му рeaкция и виковете cлeд oпитa, зaщoтo кaктo ce рaзбрa, тe дoбрe ce пoзнaвaт и тя нe зa първи път гo "пoрязвa".