Last news in Fakti

5 Август, 2021 19:00 1 943 5

Евелина Николова: Избирам да се радвам на бронза, вместо да съжалявам за пропуснатото злато

  • евелина николова-
  • борба-
  • олимпийски игри-
  • токио 2020

Щастлива съм от дебюта си на Олимпиада

Евелина Николова: Избирам да се радвам на бронза, вместо да съжалявам за пропуснатото злато  - 1

Бронзовата медалистка в борба категория до 57 килограма Евелина Николова изрази радостта си от постигнатия успех на Олимпийските игри в Токио 2020.

“Предварително със старши треньора бяхме подготвили тактиката за самата схватка и всичко протече по плана ни. Не беше нейна грешка, просто там на мен ми е удобно - в тази позиция е моята сила. Погледнах времето как върви, защото не знаех дали ще ми стигне за туш. Това е една от боркините, които съм гледала по-рано и ми харесва как се бори.

"Още сутринта, когато разбрах, че ще се боря с нея, бях допълнително митивирана, защото знаех, че ако я победя, ще съм победила една от най-добрите. Имаше много голямо напрежение, и то много преди самата Олимпиадата".

"Аз имам правилните хора около себе си - старши треньора Петър Касабов и личния ми треньор Мирослав Гочев. Тези хора успяват да ме държат спокойна. Щастлива съм от дебюта си на Олимпиада и избирам да се радвам на бронза, вместо да съжалявам за пропуснатото злато”, каза Николова пред БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 1 Отговор
    Браво! Да се опитваш да оцеляваш в тази територия, управлявана от некадърни и крадливи отпадъци и мафиоти и да стигаш до челни места на състезания на световно ниво - това е за възхищение и гордост!
  • 2 За Ивет Лалова по-дълъг репортаж

    12 2 Отговор
    отколкото бронзовата медалистка, засрамете се мисирки!
  • 3 така така

    2 16 Отговор
    Държавата ти плащаше да донесеш злато. не се оправдавай!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бойко Рашков

    0 2 Отговор
    така е и при БСП ,радостта не винаги е пълна ,но целите са важни!!!