Last news in Fakti

10 Август, 2021 15:32 1 717 3

Всичко вече е решено: Меси ще премине в ПСЖ

  • лионел меси-
  • псж-
  • договор-
  • барселона

Остава Лионел Меси да премине единствено задължителните медицински преговори в Париж и да подпише готовия си договор за 2 години

Всичко вече е решено: Меси ще премине в ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Всичко вече е решено! Лионел Меси ще премине в ПСЖ. Двете страни вече се разбраха по всички детайли на договора и мегазвездата на световния футбол ще пристигне в Париж в ранния следобед със собствения си самолет. Очакваше се сделката да бъде завършена още в понеделник, но адвокатите на двете страни имаха да уреждат тънкости около пълните права на имиджа на спортиста, както и новия регламент за таван на заплатите на футболистите, който обаче ще влезе в сила едва след 2 години.

Остава Лионел Меси да премине единствено задължителните медицински преговори в Париж и да подпише готовия си договор за 2 години, в който има опция за удължаването му с още 1 година. Според известният италиански журналист Фабрицио Романо, аржентинецът ще получава 35 милиона евро на година плюс бонуси.

Предвижда се и официална пресконференция, на която ще бъде представен Меси с фланелката на ПСЖ, която ще се състои на стадион "Парк де Пренс" в сряда.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Вълкът

    5 0 Отговор
    Меси е в Барса, Меси е ПСЖ. Никой не му се меси на Меси, като си избере ни осведомете с 2 дни закъснение.

    Коментиран от #2

  • 2 ....

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Aлфа Вълкът":

    Където са големи парите там ще намерим и МесиятаМеси
  • 3 Слави

    5 0 Отговор
    А аз няма да направя правителство