Last news in Fakti

10 Август, 2021 19:10 3 670 3

Донарума: Много съм щастлив, че най-добрият в света пристига в ПСЖ

  • джанлуиджи донарума-
  • псж-
  • лионел меси-
  • трансфер

Чест е да играеш с него и няма как да не бъда развълнуван или щастлив

Донарума: Много съм щастлив, че най-добрият в света пристига в ПСЖ - 1
Снимка:

Вратарят на Пари Сен Жермен Джанлуиджи Донарума призна, че щастлив от новината, че Лионел Меси ще подпише договора с клуба. Стражът също пристигна на "Парк де Пренс" през това лято като свободен агент.

"Скоро ще разберем дали ще бъде официално, или не, но изглежда, че случаят е такъв. Много съм щастлив, че Лео пристига тук. Той е най-добрият в света, така че няма как да не бъда развълнуван или щастлив. Чест е да играеш с него.

Триумфа на Евро 2020? Изображението, което съм запаметил, е това на целия състав в центъра на терена заедно с треньора и целия щаб в края на мача.

Все още имаме група в WhatsApp и се шегуваме през цялото време. Много ми е добре в Париж. Опознах тима, колективът е чудесен и ме посрещна прекрасно. Всичко върви наистина добре", каза Донарума.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    11 1 Отговор
    ПСЖ е Френският Лудогорец.Пране на пари.
  • 2 ЗАРАДИ

    7 8 Отговор
    ТОЗИ ПСЖ ЩЕ СИ РАЗБИЕ ОТБОРА. ЧУЙТЕ МИ ДУМАТА. ПОЛОВИНАТА
    ИГРАЧИ ЩЕ ИЗБЯГАТ. А ЗА НАЙ
    ДОБЪР НЕ Е. РОНАЛДО Е ПО ДОБЪР.
  • 3 Гост

    3 0 Отговор
    Къв е тоя красавец топката като го види и бяга с писаци ,за жените да не говоря . Те ако е паралия му се лапат на тоя грозник .И сега заедно ще месят с меси баница за закуска .ха ха ха ха .