Last news in Fakti

10 Август, 2021 22:00 1 960 1

Ръководството на ПСЖ се отказва от Пол Погба

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • лионел меси-
  • псж

Парижани все пак ще продължат да следят ситуацията около новия договор на французина с „червените дяволи”, но оферта към него през това лято няма как да има

Ръководството на ПСЖ се отказва от Пол Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Пари Сен Жермен ще преустанови интереса си към полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба, след като клубът обяви привличането на Лионел Меси. Парижани все пак ще продължат да следят ситуацията около новия договор на французина с „червените дяволи”, но оферта към него през това лято няма как да има.

Причина за това са финансите на ПСЖ. Ако ръководството предприеме офанзива за привличането на Погба това лято, то френският гранд ще трябва да продаде или отдаде под наем цели десет футболисти от настоящия състав.

Все пак, ако Погба не получи предложение за нов договор на „Олд Трафорд”, то не е изключено френският клуб да поднови интереса си към него през следващото лято, пишат в Англия.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.