Last news in Fakti

10 Август, 2021 21:25 1 766 7

Меси мина медицинските прегледи на "Парк де Пренс"

  • лионел меси-
  • псж-
  • медицински прегледи

Утре Лео ще даде първата си пресконференция като играч на френския гранд

Меси мина медицинските прегледи на "Парк де Пренс" - 1
Снимка: БГНЕС

Броени часове, след като Лионел Меси пристигна в Париж, за да се присъедини към ПСЖ, нападателят издържа задължителните медицински прегледи този следобед.

Той ще се отправи към хотела, където е отседнал, за да приключи с техническата част от документацията покрай физическите тестове и договора си със столичани.

Както вече стана ясно, утре Лео ще даде първата си пресконференция като играч на френския гранд.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муаха-ха-ха-ха...

    5 5 Отговор
    Мерили са го с дървен метър, да видят дали може да се качва по стълбите към съблекалнята.Препоръчали са му обувки с високи токове.

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 В е л и к и я

    8 4 Отговор
    Тоя тръгна с една фланелка от Барселона и сложи друга в Париж , когато си прост и не знаеш как да се държиш състоянието ти е безмислено ...Вчера рева и се прави на съсипан днес се смее като ..п..ка , поне се дръж сериозно .. на кой се смееш , на банда ч.рн.лки ли ..Бил 17 години в Барса и се изнесе на летището като пом.яр без да каже дума на хората , кажи едно Здравейте , ще се видим пак ...!Мъцни нещо на тия хора които те боготворяха ..!

    Коментиран от #5

  • 5 Ха ха

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "В е л и к и я":

    Фенове на Крисчиано Ревльото да не се обаждат от обора,моля.А на теб ти пожелавам някой ден да изпиташ какво е да се махаш от дома си.
  • 6 Само питам

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    Нещо умно ли мислиш,че написа?
  • 7 Обесен Язовец

    4 0 Отговор
    Стига с този цървул Меси ме занимавахти цял ден. 50 статии за него една след друга. Подвизите на Българските олимпиици не отразихте подобаващо, както тази залязваща звезда. Пишете за Лудогорец. Те, отново сътвориха фудболен празник за хората и ги накараха да са горди, че са Българи.