12 Август, 2021 09:50 1 526 2

ЦСКА в опит да довърши Осиек, но не трябва да се залъгва, че ще е лесно

  • цска-
  • осиек-
  • лига на конференциите

"Червените" постигнаха един много добър резултат преди седмица, след като записаха изразителен успех с 4:2 в столицата

ЦСКА в опит да довърши Осиек, но не трябва да се залъгва, че ще е лесно - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА гостува на Осиек в мач-реванш от 3-ия квалификационен кръг в турнира Лига на конференциите. "Червените" постигнаха един много добър резултат преди седмица, след като записаха изразителен успех с 4:2 в столицата.

От ЦСКА обаче не трябва да се залъгват, че са си свършили работа, тъй като гостуването в хърватския град се очертава да не бъде никак лесно. Отмененото правило за гол на чужд терен дава известно предимство на българския тим, но едно попадение от тяхна страна може да наклони везните в полза на ЦСКА за крайния успех.

В навечерието на двубоя наставникът на „червените“ Стойчо Младенов коментира, че трябва да се внимаваме за всички елементи от футболната игра, защото и най-малката грешка може да бъде фатална. Той сподели още, че тимът е подготвен за всякакво развитие на мача и всякакви варианти, като най-важното е крайната цел да бъде постигната, а именно класирането за плейофния кръг на турнира.

Младенов обаче няма да може да разчита в този двубой на контузените Йоан Баи, Федерико Варела, Мено Кох и Радослав Живков.

Старши треньорът на Осиек Ненад Биелица пък няма проблеми с контузени или наказани и се очаква да излезе с всичко най-добро за решаващия сблъсък. Той сподели преди двубоя, че тимът му няма какво да губи, така че ще играе за всичко или нищо - ва банк. Той се надява отборът да покаже истинското си лице след шамара, който получи в София.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛИТЕКС

    3 4 Отговор
    Ментета от Ловеч ...

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЛИТЕКС":

    Обединени с Етрополе.