12 Август, 2021 12:19 5 403 0

Лоша новина за Лудогорец и Десподов

  • лудогорец-
  • кирил десподов-
  • малмьо-
  • шампионска лига

Бързакът от Кресна вече натрупа три жълти картона и му се полага мач наказание и ще пропусне първата среща с Малмьо

Лоша новина за Лудогорец и Десподов - 1
Снимка: ludogorets.com

Покрай цялата радост от отстраняването на Олимпиакос треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас получи и една лоша новина. Специалистът няма да може да разчита в първата среща с Малмьо от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига на един от основните си футболисти - намиращият се в отлична форма Кирил Десподов.

Бързакът от Кресна вече натрупа три жълти картона и му се полага мач наказание. По същата причина Бърнард Текпетей не игра в реванша с Олимпиакос, който "орлите" спечелиха с дузпи и продължиха победния си ход в Шампионската лига.

Първият мач с Малмьо ще бъде на 18 август (сряда) от 22:00 часа на стадион "Еледа". Реваншът в Разград ще се играе на 24 август също от 22:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА