Last news in Fakti

11 Август, 2021 20:19 2 150 8

Арда заплаши да напусне първенството заради отложения мач с Лудогорец

  • петър пашев-
  • арда-
  • лудогорец-
  • бфс

Ние не искаме този мач да бъде отложен

Арда заплаши да напусне първенството заради отложения мач с Лудогорец - 1

Ръководството на Арда ще обмисли варианта с напускане на първенството на efbet Лигата заради отлагането на мача с Лудогорец от 4 кръг на шампионата. Мачът в Кърджали беше предвиден да се играе в неделя (15 август) от 21:00 часа, но от изнесените днес съдийски наряди става ясно, че двубоят няма да се проведе по програма.

“Ако искат мачът ни с Лудогорец да бъде отложен, събираме Управителният съвет на Арда, за да обмисляме напускане на първенството. Ние не искаме този мач да бъде отложен”, заяви президентът на клуба Петър Пешев пред „Спортал“.

“Факт е, че двубоят ни с ЦСКА преди две седмици бе отложен по наше желание, но тогава от БФС ни казаха, че срещата може да се отложи, ако и вторият клуб е съгласен. Тогава колегите от “Българска армия”, които също имаха мач от евротурнирите, дадоха съгласие и срещата не се състоя. Сега ни казват, че вече е пуснато писмо от Лудогорец, което е прието от Професионалната футболна лига и БФС, тъй като мачовете от евротурнирите са с приоритет. Никой не ни е питал нас, а ние искаме този мач да се играе”, категоричен е Пешев.

Както е известно, на 30 юли беше обявено, че финансовите благодетели на Арда – Румен Гайтански и Стефан Пешев, се оттеглят от издръжката на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 След година

    14 5 Отговор
    Като приберете парите от класацията на Лудогорец ще си подвиете опашките ...Нагли кържалии....
  • 2 Нане

    8 4 Отговор
    те и без това ще се разпаднат
  • 3 кУмУнист

    11 6 Отговор
    Значи когато вие играхте в Европа трябваше да Ви отлагат мачовете а сега ревете. Доган и Вълка ви зарязаха и сега на цска номера с изваждането ли ще правим. Без това сте един смехотворен проект, който вече няма бъдеще, хайде обратно във в група и пак в Чифлик.
  • 4 ЦК на ГЕРБ

    4 2 Отговор
    Но моней,а Кърджалдъ ?
  • 5 Тиквов

    2 3 Отговор
    Напуснете !Сигурно сте фенове на Шоумена и на Тошко от няма такива .
  • 6 Мда

    10 1 Отговор
    Депесарското бизнесменче Пашов нали избяга вече от Арда, като какъв плаши да изважда отбора?! Няма го Боко, няма подарени обекти за тия и веднага си плюха на петите. Ама се облажиха с имоти почти без пари в Кърджали, тях не сме чули да се кани да върне.. Ако си търси оправдание да закрие отбора, да измисли нещо по умно
  • 7 Велин

    6 0 Отговор
    Доган е разбрал за връзката на Гайтански и Алтен
  • 8 3.14К

    7 0 Отговор
    Гела не бръсне Гайтански за вълк. Хубаво е, че хората на толупа вече се спасяват поединично. 150 000 000 от ББР утекоха във "Водното огледало.