Last news in Fakti

15 Август, 2021 13:34 2 092 0

Тотнъм отправя оферта от 65 милиона евро за испански национал

  • виляреал-
  • пау торес-
  • реал мадрид-
  • тотнъм

Защитникът е следен и от Реал Мадрид, където го гласят за заместник на напусналите Серхио Рамос и Рафаел Варан

Тотнъм отправя оферта от 65 милиона евро за испански национал - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм се интересува от защитника на Виляреал Пау Торес. „Шпорите“ вече са провели първоначални разговори с шефовете на испанския тим, но сега ще има нови такива в близките дни, пише „Times“.

Тотнъм вече привлече един централен защитник в лицето на Кристиан Ромеро от Аталанта. Въпреки това в клуба искат да подсилят още отбраната си и се очаква да насочат усилията си към испанския национал Торес. Информацията гласи, че лондончани смятат да отправят оферта на стойност 65 милиона евро и се надяват, че тя ще бъде приета.

24-годишният защитник направи много силен сезон с екипа на Виляреал, като записа 33 мача и 2 гола, като бе в основата на спечелването на Лига Европа.

Тотнъм обаче не е единственият тим с интерес към Торес. Защитникът е следен и от Реал Мадрид, където го гласят за заместник на напусналите Серхио Рамос и Рафаел Варан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА