Last news in Fakti

15 Август, 2021 18:32 1 569 1

Нов голов трилър във Висшата лига: Уест Хям с обрат срещу Нюкасъл (ВИДЕО)

  • уест хям-
  • нюкасъл-
  • висша лига

След успеха с 4:2 "чуковете" са на четвърто място след първия кръг, докато Нюкасъл е 15-и в таблицата

Нов голов трилър във Висшата лига: Уест Хям с обрат срещу Нюкасъл (ВИДЕО) - 1

Уест Хям победи Нюкасъл с 4:2 като гост в поредния голов трилър от първия кръг на английската Висша лига.

Калъм Уилсън изведе домакините напред още в петата минута, но Аарън Кресуел изравни за "чуковете" в 18-ата, след като попадението му беше прегледано с ВАР и признато за редовно. Нюкасъл отново поведе в 40-ата минута с попадение на Джейкъб Мърфи.

Двата тима изиграха интересна първа част, в която създадоха общо 20 голови положения, като шест от ударите бяха в рамката на вратата.

Очакванията головото шоу да продължи и през втората част се оправдаха, макар попаденията да падаха само в едната врата - тази на "свраките".

Уест Хям успя да поведе с 4:2 за 13 минути. Саид Бенрама изравни в 53-ата минута, Томаш Соучек довкара пропусната дузпа от Михаил Антонио десет минути по-късно, а самият Антонио вкара за 4:2 в 66-ата.

До края двата отбора опитаха да вкарат и да направят двубоя си най-резултатния от началото на сезона, но не успяха и срещата изравни Манчестър Юнайтед - Лийдс (5:1) по попадения.

След успеха с 4:2 "чуковете" са на четвърто място след първия кръг, докато Нюкасъл е 15-и в таблицата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    0 0 Отговор
    Гледах малко от мача и смених канала изнервен от дебилите коментиращи в Диема.