Last news in Fakti

18 Август, 2021 10:15 1 128 0

ЦСКА успя да картотекира новия защитник за мачовете с Виктория Пилзен

  • цска-
  • картотека-
  • участие-
  • плейоф-
  • лига на конференциите-
  • виктория пилзен-
  • лам

Томас Лам ще може да вземе участие в плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите

ЦСКА успя да картотекира новия защитник за мачовете с Виктория Пилзен - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА картотекира новото попълнение Томас Лам за мачовете срещу Виктория Пилзен от плейофа на Лигата на конференциите. Първият мач е в четвъртък (20:00) в Чехия.

ЦСКА се възползва от възможността да направи една промяна по своята картотека 24 часа преди мача, като Лам зае мястото на Пламен Гълъбов.

Бранителят пристигна на "Армията", за да подсили защитата на "червените", след като травмата на Мено Кох се е усложнила и нидерландецът ще отсъства в следващите месеци.

Лам е продукт на школата на АЗ Алкмаар (9 мача/1 гол). В Родината си е играл още за Твенте (30 мача, 3 гола, 2 асистенции), а във визитката му личи и една година в Чемпиъншип с екипа на английския Нотингам Форест (21 мача, 2 гола, 1 асистенция).

Томас Лам бе част от националния тим на Финландия на наскоро завършилото Европейско първенство. Макар и да не взе участие в срещите от надпреварата, той е със сериозно присъствие в представителния тим на страната. От 2015-та година насам Лам е получил 44 повиквателни, записвайки 26 участия за тима на „суоми“", написаха от "Армията".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА