Last news in Fakti

19 Август, 2021 14:15 1 513 1

Рио Фърдинанд шокира: Исках да отида в Арсенал, след като напуснах Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • фърдинанд-
  • венгер-
  • арсенал-
  • желание-
  • кариера

"Най-лудото нещо е, че мислех да се присъединя към Арсенал през 2014-та година", призна бившият защитник на "червените дяволи"

Рио Фърдинанд шокира: Исках да отида в Арсенал, след като напуснах Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд разкри, че е искал да се присъедини към Арсенал, след като напусна Манчестър Юнайтед през 2014 г. За негово щастие Арсен Венгер отхвърлил идеята като ''налудничава''.

Вместо това Фърдинанд премина в отбора на Куинс Парк Рейнджърс, където след само един сезон реши да сложи край на кариерата си. Той признава, че Венгер е бил прав да го отхвърли, защото вече не е бил в добра форма.

“Най-лудото нещо е, че мислех да се присъединя към Арсенал. Казах, Арсен, слушай, напускам Ман Юнайтед и ако искаш, ще дойда и ще се опитам да помогна за атмосферата в съблекалнята, защото мисля, че имаш нужда от помощ в този момент“, казва Фърдинанд.

"Той не ме взе и това беше правилното решение, защото играта ми в КПР не беше на нужното ниво", завърши легендата на Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Футболен Фен

    0 1 Отговор
    Направо съм шокиран! Няма да мога да спя довечера! За след това не знам?!