Last news in Fakti

19 Август, 2021 21:03 2 382 14

Гришо приключи в Синсинати след загуба от Медведев

  • григор димитров-
  • тенис на корт-
  • тенис-
  • синсинати

Българинът отстъпи с 3:6, 3:6 пред поставения под №1 в схемата

Гришо приключи в Синсинати след загуба от Медведев - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна на 1/8-финалите на турнира от категория ATP 1000 в Синсинати. Той отстъпи с 3:6, 3:6 пред поставения под №1 в схемата Даниил Медведев.

Срещата продължи час и половина, като и в двата сета руснакът успя да запише пробиви в решителните моменти и да триумфира. За сметка на това Димитров не се възползва от много от своите възможности, особено през първия сет. Тогава хасковлията имаше шанс да дръпне с добра преднина и да спечели тази част, но се случи обратното.

Във вторият сет Гришо допусна два пробива и логично приключи участието си в Синсинати.

Първи сет
Григор се справи добре със сервиса на руснака в първия гейм и допри имаше възможност за пробив, но не се възползва от нея. Последва бърз гейм за хасковлията и нова възможност за брейк в негова полза. Медведев този път спаси две точки за пробив и отново се измъкна от трудната ситуация.

За сметка на това още при следващия сервис на хасковлията, руснакът успя да пробие и да дръпне с 3:1. Гришо отвърна със същото и резултатът отново бе близо до изравняване. Уви, Димитров допусна нов пробив, за да изостане с 2:4. След тази размяна на брейкове, сетът влезе в релси и двамата спечелиха сервисите си до края на тази първа част. Така след 6:3 Медведев спечели първия сет.

Втори сет
Сервисът на Григор се разстрои и Медведев, който е втори в световната ранглиста, бе близо до пробив още на старта. Все пак Гришо удържа и поведе. До 3:3 тази част бе равностойна, като българинът успя да се спаси още няколко пъти от пробиване.

Това обаче се случи в следващите два поредни негови сервис гейма и всичко приключи след 6:3 и в тази част за Медведев.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    19 11 Отговор
    Мачкааааааааай ДРИШО…циците на Лолита!

    Коментиран от #3

  • 2 РЕАЛИСТ

    21 8 Отговор
    Що ли не се учудвам?
  • 3 Медвед

    9 6 Отговор

    До коментар #1 от "Asdfg":

    Къде ги видя тия цици ?
  • 4 Раданч Татлъту

    11 10 Отговор
    Гришня💨💨💨
  • 5 Тенис фен

    15 7 Отговор
    Медведев не е някой си Бублик!! Къде са " коментаторите" които сипеха дитирамби и хвалебствия след " победата" над световно неизвестният Бублик ?? Мълчат като комунист на разпит!! Ха ха ха!!

    Коментиран от #11

  • 6 нашия

    10 4 Отговор
    като ви гледам вие май всички разбирачи и коментатори секи ден успявате да доказвате пред света ,че сте по-добри от втория най-добур във вашия занаят....ако е така браво ,но ако ли не ....знаете си какво.....
  • 7 Будалата

    12 3 Отговор
    Нормално е да загуби кауня. А Медведев колко известни каки е зборил? В началото на Асковски я каун му предричаха бляскава кариера. Новия Джокович, новия Федерер ама не се получи. Поне бори известни каки и ще остане в историята. И все пак сме от мъжката страна, а не от страната на булката. Успех Гришо къде на корта, къде под юрганя.
  • 8 Фен

    9 4 Отговор
    Е, стига де тука става дума за разлика в класите , няма как ! Оня руснак става все по силен .
  • 9 СюАнтимилиционер

    12 8 Отговор
    Хасковския каун е Кубрат Пулев на тениса.
  • 10 Тенисексперт

    10 7 Отговор
    Григор Димитров ще спечели турнир /евентуално !!/ ако участват САМО тенисисти след 200- тото място в ранглистата!!!!
  • 11 Орел

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "Тенис фен":

    Вчера един коментатор беше полетял в облаците. Днес мълчи като каун.
  • 12 гост

    5 1 Отговор
    Е стига, нали спечели един турнир където, единия куцаше, другия бангия, третия се отказа, добър е.Важно е , че беше трети УРА.
  • 13 кочо

    1 0 Отговор
    ВРЕМЕ Е ДА ЗАПИТАТ ГРИГОР КАКВО МУ ТРЯБВА ЗА ДА СПЕЧЕЛИ НЯКОЙ ТУРНИР.ЯВНО ИМА НЕЩО КОЕТО МУ ПРЕЧИ.НИЩО НЕ МУ ЛИПСВА НО.....
  • 14 мисира

    1 0 Отговор
    Гриско смачка и Медведев,браво гришо мачкай ги напук на мръсните гадни хейтъри.Така ви се пада хейтъри когато гришо мачка,утре ще бие и Надал и Джокович и Сампрас и Агаси без уважение че са световни №1 в тениса,и боико тулупа ще бие даже ама той страхлив и се крие в джипа.