Last news in Fakti

20 Август, 2021 17:15 1 942 1

Моуриньо: Все едно играхме плейоф за влизане в Шампионската лига

  • моуриньо-
  • трабзонспор-
  • лига на конференциите-
  • рома-
  • шампионска лига-
  • плейоф

"Трабзонспор не беше опонент от нивото на Лигата на конференциите", заяви наставникът на Рома

Моуриньо: Все едно играхме плейоф за влизане в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо подчерта колко трудно е било гостуването на Трабзонспор в Лигата на конференциите, което “вълците” все пак спечелиха с 2:1.

"Това не беше опонент от нивото на Лигата на конференциите. По-скоро сякаш играхме плейоф в Шампионската лига. Не беше лесно, те имат множество опитни играчи. Имаше напрежение и ако някой си е помислил, че ще ни бъде лесно, той е сбъркал. Феновете също изиграха своята роля, създавайки чудесна атмосфера. Нашият отбор обаче беше балансиран и солиден, което е важното. Малко ни беше трудно след почивката във физическо отношение, особено на тези като Жордан Верету и Браян Кристанте, които не успяха да работят много във фитнеса по време на предсезонната подготовка. Това, което ме притесни, беше, че стигахме до опасната зона твърде много пъти, без да отбележим гол. Също така някои играчи не следваха изцяло тактическите указания. Въпреки това ми хареса тимът, спечелихме и щях да имам позитивни чувства дори и да не бяхме победили”, коментира Моуриньо след двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мистър Мяу

    4 8 Отговор
    Мяу, мяу, щом съм тренер аз, победите ще са мираж