21 Август, 2021 17:38 1 829 1

Жозе Моуриньо каза от какво има нужда Рома

  • жозе моуриньо-
  • рома-
  • серия а

"Тук проектът е по-различен в сравнение с тези в Реал Мадрид или Интер. Там се очакваха резултати веднага, докато тук е необходимо време", заяви Специалния

Жозе Моуриньо каза от какво има нужда Рома - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо вече няма претенции относно трансферния пазар и е готов да разчита на наличните си играчи. Португалецът е доволен от бързата реакция на шефовете, които отпуснаха пари и привлякоха Тами Ейбрахам и Матиас Виня. Англичанинът дойде на мястото на Един Джеко, а другият е ляв бек от Бразилия, купен да замести контузения Леонардо Спинацола.

“Когато ръководството реагира толкова бързо, за да реши проблемите, то аз нямам право да притискам началниците с желание за още нови играчи. Ще работя с тези. Да, трансферният прозорец все още е отворен, но и да не успеем да направим нищо повече сега, ще разполагаме после със зимния”, заяви Моуриньо.

В неделя вечер римляните откриват кампанията си в Серия “А” с домакинство на Фиорентина. Моу разкри, че Ейбрахам ще бъде в групата и евентуално може да запише дебюта си. В четвъртък в официалния си дебют наставникът изведе “вълците” до успех с 2:1 над Трабзонспор като гост в първа среща от плейофа в Лигата на конференциите. Португалецът потвърди, че в неделя вечер ще заложи на същите стартови 11.

Специалния отново изтъкна разликата между Рома и другите клубове, които е водил. “Тук проектът е по-различен в сравнение с тези в Реал Мадрид или Интер. Там се очакваха резултати веднага, докато тук е необходимо време. Тимът завърши на 29 точки от шампиона през миналия сезон и съответно предстои работа. Клубът не е печелил трофей от дълги години насам”, добави Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чиче

    1 4 Отговор
    тоя кой го брои за тренер.хвърлени пари на ветъра.