22 Август, 2021 23:37 3 915 11

Стойчо Младенов бесен заради расизъм от страна на Манолев

  • цска-
  • пирин (благоевград)-
  • 1:0-
  • расизъм-
  • станислав манолев

"Крайно разочарован съм от Манолев. Не трябва да се преминава границата, защото отиваме в зоната на забранените неща, а той точно това направи. Говоря за расизъм", сподели старши треньорът на ЦСКА

Стойчо Младенов бесен заради расизъм от страна на Манолев - 1
Кадър: Diema sport

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели мнението си след трудния успех на неговия тим с 1:0 над Пирин, но специалистът реши да насочи фокуса към ситуацията от края на първата част.

"Трудна си я направихме. Имахме шанс да покачим, но не бяхме достатъчно убедителни пред гола. Второто полувреме свалихме доста от нивото, което трябваше да поддържаме.

"Крайно разочарован съм от Манолев. Не трябва да се преминава границата, защото отиваме в зоната на забранените неща, а той точно това направи. Говоря за расизъм (б.р. при излизането си след получен червен картон, Станислав Манолев каза нещо на Амос Юга от ЦСКА). Тук нямаме маймуни на терена, нито нещо по-различно от белите хора. Това е доста осъдително и неприятно за коментиране. Споменавам го, защото чух и видях какво стана. Нужно ли е да става? Това е една игра и спортсменството трябва да бъде на първо място.

"Всеки отбор иска да побеждава, но не мога да кажа, че ми е приятно да чувам подобни неща по адрес на наш футболист. Това е непристойно поведение, липса на култура и възпитание!"

"Трябваше ни втори гол, защото излишно изнервихме ситуацията. Най-щастлив съм от представянето на Християн и Асен. Имаше отлично взаимодействие между Асен и Йомов, това допринесе за победата. Работим в това отношение, с времето всичко ще си дойде на мястото", допълни Младенов.

"Не е хубаво да се отлагат мачове, но предвид ситуацията това бе идеално за нас", добави наставникът.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ????

    17 3 Отговор
    Интересно "селяндури" дали е расизъм? Като не може "маймуни" казвате "селяндури"
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 аха да

    9 11 Отговор
    Стою дойде е започнаха скандалите - съдиите това, съдиите онова, расизъм, играчите не изпълнявали великите му указания, били мудни, бавни, демотивирани, нямало достатъчно широка скамейка. След няколко седмици пак ще захапе собствениците, че не дават пари, после идва ред на БФС, после пак съдиите, после ще се заяде с Левски, после ще подпука Лудогорец. Към края на сезона ще се е изпокарал с всички, срщу него ще има световен заговор, той ще напусне обиден на всички, малоумните му фенчета ще го следват като овчички, а Гришата отсега да пълни чувалчета с пари за неустойката.
  • 5 Фаро

    10 3 Отговор
    Хайде стига с тези глезотии отдавна маймуна не е обидна дума
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бурмата

    5 8 Отговор
    Видяхте ли го какъв ПУ.тьо е дядо ви Стойчо. За да защити един черен футболист, сега ще изяде хляба на един български футболист. Това ли му е работа на на тоя плеши ..ПУ..тарник. Да си говори за футбол, за другото си има хора. Ама не! Като се вижда, че този отбор не играе нищо, по добре да почнем да говорим за расизъм.

    Коментиран от #9

  • 9 Абе не е така

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "Бурмата":

    Ако се беше държал като човек, никой нямаше да му яде хляба.
  • 10 Футболен Фен

    5 6 Отговор
    Манолев е за доживотно наказание за спиране на правата!
  • 11 123

    5 1 Отговор
    Стойчо от Плоски трябва да знае, че не се казва маймуна, а маймун.