Last news in Fakti

24 Август, 2021 20:52 1 328 0

Отново свързват името на Пол Погба с Реал Мадрид

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • реал мадрид

Погба започна новия сезон по чудесен начин, като вече има 5 асистенции на сметката си само в рамките на първите два мача

Отново свързват името на Пол Погба с Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Манчестър Юнайтед все пак може да продаде Пол Погба до края на трансферния прозорец. В клуба все още се надяват французинът да подпише нов договор, тъй като настоящият му изтича след година. Ако това не се случи, няма да е особена изненада, ако халфът си тръгне от „Олд Трафорд“ в следващите дни, твърди испанското издание „ABC“.

Погба започна новия сезон по чудесен начин, като вече има 5 асистенции на сметката си само в рамките на първите два мача. Затова желанието на всички в клуба е той да остане. От друга страна обаче шефовете не могат да си позволят да го изпуснат без пари през следващото лято, затова може и да бъдат принудени да го продадат в близките дни.

Интерес към Погба има от страна на Реал Мадрид и Пари Сен Жермен. „Белият балет“ обаче в момента не разполага с достатъчно средства, за да отправи оферта за французина. Затова може да се наложи спешно да продаде няколко играча, като потенциалните напускащи са Марсело, Иско и Гарет Бейл. Столичани вече продадоха за 30 милиона паунда Мартин Йодегаард на Арсенал. Другият вариант е да изчакат догодина, когато Погба може да стане свободен агент.

От ПСЖ пък също са склонни да изчакат до другото лято, за да го вземат като свободен агент.

В същото време Манчестър Юнайтед има готов вариант за заместник на Погба, ако се стигне до негова продажба. „Червените дяволи“ са набелязали Орелиан Чуамени от Монако. От клуба дори вече са провели първоначални разговори с агента на футболиста за евентуален трансфер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА