Last news in Fakti

25 Август, 2021 12:25 1 970 0

Божилов готов за поредното футболно предизвикателство

  • георги божилов-
  • черно море-
  • илиан илиев

Стигналият и до националния отбор столичанин, тренира наравно с Черно море, като и в момента води тренировъчен процес с тима на Илиан Илиев

Божилов готов за поредното футболно предизвикателство - 1

Нападателят Георги Божилов си търси отбор, където да продължи кариерата си. Футболистът, който се възстановяваше от операция на ахилеса, вече е в топ форма и е готов за поредното футболно предизвикателство. От началото на лятната подготовка, стигналият и до националния отбор столичанин, тренира наравно с Черно море, като и в момента води тренировъчен процес с тима на Илиан Илиев.

Георги Божилов дълго време бе част от варненския тим, като през 2015 година помогна за спечелването на Купата на България. Нападателят дори асистира за изравнителния гол на Бакари, като свали топката с глава и таранът на варненци вкара за 1:1 и доведе мача в продължения.

Божилов има близо 150 мача с екипа на Черно море за първенство. Играл е за тимовете на Берое, Локомотив (Пловдив), Нафтекс и Черноморец (Бургас). Има два мача за националния отбор на България.

Божилов готов за поредното футболно предизвикателство


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА