Last news in Fakti

25 Август, 2021 14:34 1 975 1

Стойчо Младенов спира дузпите на Кайседо

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • жорди кайседо-
  • греъм кери

В следващите дни ще се реши дали Жеферсон или Юрген Матей ще получат ролята на подгласници на Греъм Кери при ударите от бялата точка

Стойчо Младенов спира дузпите на Кайседо - 1
Снимка: БГНЕС

Централният нападател на ЦСКА Жорди Кайседо вече няма да изпълнява дузпите на тима. Както е известно, Греъм Кери е титулярният изпълнител на всички статични положения, включително и на ударите от бялата точка.

Той обаче получи почивка срещу Пирин, а отсъдената през второто полувреме на срещата дузпа бе поверена на еквадореца, който обаче показа нервност и силният му, но недобре насочен шут, бе спасен от вратаря на гостите.

Треньорското ръководство на "червените" е взело решение, че Кайседо не е най-подходящият футболист в тима, който да е резервен изпълнител на наказателните удари. Припомняме, че той не вкара и при гостуването на ЦСКА 1948 в края на миналия сезон, като пропускът му коства и загубата на ЦСКА.

В следващите дни ще се реши дали Жеферсон или Юрген Матей ще получат ролята на подгласници на Греъм Кери при ударите от бялата точка. В първия кръг на тази кампания срещу ЦСКА 1948 нидерландецът реализира първата дузпа в кариерата си, като показа завидно хладнокръвие. След това той бе точен и при ударите от бялата точка на реванша с Лиепая.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бако

    4 7 Отговор
    2мача 2 дюспи и 2 изгонени от друия отбор.Гришата така печели.