Last news in Fakti

25 Август, 2021 14:20 1 355 1

Отбор от Серия Б с офанзива за привличането на голмайстора на Ботев Пд

  • атанас илиев-
  • ботев пловдив-
  • асколи-
  • серия б

Асколи трябва да плати трансферна сума на "канарчетата", тъй като нападателят има договор с Ботев за още една година

Отбор от Серия Б с офанзива за привличането на голмайстора на Ботев Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският Асколи прави офанзива за привличането на голмайстора на Ботев (Пловдив) и български национал Атанас Илиев, твърдят медиите на Апенините. Клубът от Серия "Б" трябва да плати трансферна сума на "канарчетата", тъй като нападателят има договор с Ботев за още една година.

В момента двата клуба преговарят за трансфера на Илиев, като се обсъжда срокът на договора му, който може да бъде за 2 години с опция да бъде продължен с още един допълнителен сезон. Остава да се изяснят някои детайли, но от Асколи са оптимисти, че сделката ще бъде завършена възможно най-скоро. Асколи има амбициите да спечели промоция за елита, като започна сезона в Серия "Б" с домакинска победа над Козенца с 1:0.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ъхъ

    0 0 Отговор
    5 милиона евро (от монополи)