Last news in Fakti

25 Август, 2021 21:05 3 476 3

След слуховете за заболяване: Христо Стоичков се появи на мило за него място

  • христо стоичков-
  • чавдар етрополе

Известно е, че Етрополе е близо до сърцето на Камата, тъй като в града той има своя школа

След слуховете за заболяване: Христо Стоичков се появи на мило за него място - 1

Христо Стоичков се появи на днешната тренировка на Чавдар Етрополе, предаде Спортал. Преди седмица майката на Камата - Пенка Стоичкова обяви пред една от националните телевизии, че легендарният ѝ син е болен, без да уточни от какво точно.

Днес обаче Стоичков се появи в Етрополе във видимо добро настроение и дори се снима с целия отбор. Известно е, че Етрополе е близо до сърцето на Камата, тъй като в града той има своя школа и това няма как да не затопля отношенията и с местния тим Чавдар.

През този сезон начело на Чавдар Етрополе е бившият наставник на ЦСКА 1948 Йордан Юруков. Тимът от Югозападната Трета лига направи сериозна селекция и ще се бори за първите места в групата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Литекс ВЕКОВЕН

    9 4 Отговор
    Утре с нетърпение го очакваме на мача на Литекс в София , а на 4 септември в Ловеч да отпразнуваме 100 години футбол в града !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ицо

    3 0 Отговор
    Странно ми е защо школата на такава футболна легенда не произвежда таланти, а прави селекция на такива. Не е ли целта да се създадат нови звезди на българския футбол? В БГ много школи, много малди таланти, а накрая в мъжкия футбол - нищо. Май целта е само да се вземат парите на амбициозните родители, които мечтаят децата им да станат новите Меси и Роналдо.