Last news in Fakti

26 Август, 2021 14:55 1 941 5

Ман Сити задейства операция "Роналдо"

  • кристиано роналдо-
  • манчестър сити-
  • висша лига-
  • ювентус

Ясни са конкретните параметри

Ман Сити задейства операция "Роналдо" - 1
Снимка: БГНЕС

Трансфер на Кристиано Роналдо в Манчестър Сити изглежда все по-реален. “Гражданите” работят усилено за привличането на португалската звезда, но все още има доста условности, преди сделката да е близо до финалзиране, твърдят различни източници от Италия, Англия и Португалия.

Агентът на Кристиано - Жорже Мендеш, изненадващо пристигна в Торино вчера следобед и веднага се отправи към дома на своя клиент. Предполага се, че двамата са обсъдили възможностите за раздяла между нападателя и Ювентус. ПСЖ не е сред опциите за 36-годишния ас, защото парижани ще се насочат към други футболисти, дори да продадат Килиан Мбапе на Реал Мадрид. Затова Ман Сити е единственият сериозен кандидат за подписа на Роналдо.

Шампионът на Англия не е склонен да плати исканата от Юве сума от 30 млн. евро. “Гражданите” обаче са отворени за евентуална размяна, при която да пратят при “бианконерите” Бернардо Силва. Италианският гранд почти сигурно ще се съгласи на подобна сделка, въпреки че би предпочел Габриел Жезус пред португалския халф. Джосеп Гуардиола обаче не иска да се разделя с бразилеца.

Засиленият интерес на Манчестър Сити към Кристиано Роналдо идва часове след новината, че Хари Кейн ще остане в Тотнъм. Според “Скай Спорт Италия” офертата на “небесносините” към CR7 ще е за двугодишен договор и заплата от 15 млн. евро на сезон - половината от възнаграждението му в Ювентус.

Самият Роналдо е решил, че времето му в Италия е изтекло. Фактът, че той не беше титуляр на старта на Серия “А” срещу Удинезе, само засили спекулациите около бъдещето му. През миналия сезон португалецът вкара 29 гола в 33 шампионатни мача и стана топреализатор на първенството, но Юве се размина с титлата, а преди това се провали и в Шампионската лига.

Ако от Манчестър Сити наистина искат да имат Кристиано в редиците си, трябва да побързат, защото трансферният прозорец затваря на 31 август.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6748

    1 0 Отговор
    lВЗЕМГАЙТЕ ГО ,НА ПРОМОЦИЙКА ВИ ГО ДАВАМ, АЗ ДЖОВАНИ АНИЕЛИ МИЛИАРДЕРА ОТ ТОРИНО /11.4 МИЛЯРДЧЕНЦА/,И САМО ЗА ЕДНО КИЛО БАНАНИ ОТ ЛИДЪЛСКА ЗА 1.65 ЗА КИЛЦЕ!!!!!?????
  • 2 Честито

    3 0 Отговор
    Добре, ама президентът на футболния отбор "Трактор 56" от село Кожодер, който се явява и селския кръчмар, е приготвил две прасета, три ловни кучета, буре с мискет и каца с кисело зеле, както и 7500 лв.суха пара, отчаяно иска да привлече CR7 в местния отбор, съставен от трактористи, комбайнери, овчари и служители в местния хоремаг. За да могат да победят завинаги своя заклет враг от съседното село Злокучене-футболния отбор на "Вършачка 57". Тази вражда между двата отбора съществува от десетилетия, да не кажа и столетия и прави футболистите на двата отбора да се хвърлят в мачовете помежду си на кръв и ури.на. А и селската публика не стои хладнокръвно, когато тези два отбора се срещнат на зеления килим. С псувни, обиди, клетви и шамари, а понякога и с ритници, колове и пръти, публиката решава кой да е победителят. След като "Вършачка 57" изтърваха Меси, сега "Трактор 56 " ще се опита да нанесе съкрушаващ удар на противника с привличането на Ревалдо.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 бати тъпака

    1 0 Отговор
    Мръсната тиня ми стана още по противен само че там вече няма всички да играят за тебе ..... продажник
  • 5 ФЕНА

    0 0 Отговор
    Предател срещу Юнайтед ще бъдеш повече освиркван от Фиго едно време .... не ти ли стигнаха парите