Last news in Fakti

27 Август, 2021 16:18 2 728 0

Алън Пардю: Велика вечер за ЦСКА!

  • цска-
  • виктория пилзен-
  • алън пардю

"Искам да благодаря на нашите привърженици, чиято пламенна подкрепа бе основна причина играчите да намерят силата и характера да преобърнат пасив от 2 гола", заяви съветникът в ЦСКА

Алън Пардю: Велика вечер за ЦСКА!  - 1
Снимка: CSKA Sofia FC

Съветникът на акционерите на ЦСКА по футболните въпроси - Алън Пардю поздрави треньорския щаб, футболистите и привържениците на тима за успеха снощи в плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите. "Червените" се наложиха с 3:0 над Виктория (Пилзен) след продължения и влязоха в групите на третия по сила европейски клубен турнир.

"Каква фантастична вечер! Поздравления за Стойчо, екипа му и футболистите. Искам да благодаря на нашите привърженици, чиято пламенна подкрепа бе основна причина играчите да намерят силата и характера да преобърнат пасив от 2 гола срещу такъв силен противник. Велика вечер за ЦСКА! Сега с вашата подкрепа гледаме към груповата фаза", написа Пардю в официалната страница на клуба във Фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА