Last news in Fakti

28 Август, 2021 15:55 1 981 3

Треньорът на Пирин: Разликата между Лудогорец и останалите отбори в България е доста голяма

  • лудогорец-
  • разлика-
  • пирин благоевград-
  • фийни-
  • очаквания

"Излизаме срещу най-добрия отбор в България, който заслужено е шампион на страната в последните 10 години", заяви Уорън Фийни

Треньорът на Пирин: Разликата между Лудогорец и останалите отбори в България е доста голяма - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Пирин Уорън Фийни даде интервю пред клубния сайт преди утрешното домакинство на „орлетата“ срещу Лудогорец. Мачът ще се играе без публика заради наказанието, което ДК на БФС наложи на тима заради инцидента със Станислав Манолев.

"Очакваме много труден мач. Излизаме срещу най-добрия отбор в България, който заслужено е шампион на страната в последните 10 години. Мисля, че разликата между Лудогорец и останалите отбори е доста голяма във всяко едно отношение. Не съм на мнение, че фактът, че съперникът игра тежък мач във вторник може да ни даде предимство. Първо, те разполагат с футболисти за два отбора в Първа лига, а след това, както често казвам – мачовете са най-добрия начин да държиш един отбор в игрова форма. Ние трябва да се насладим на този мач и да се представим на ниво. Съжаляваме много, че няма да има публика на стадиона, защото знам, че това е мач, който нашите фенове биха искали да посетят и знаем колко е важна за нас подкрепата на феновете. Но за съжаление сме наказани и трябва да се съобразим с решението на БФС. Нямаме друг избор“, каза треньорът на Пирин.

"Това е последният мач преди паузата. Независимо от резултатите мога да кажа, че в игрово отношение имахме доста позитивни изяви. Разбира се, трябва да отчетем, че в първите шест кръга играхме срещу отборите от първата шестица на класирането от миналия сезон, с изключение на мача с Ботев (Пловдив). Тук имам предвид и отложения двубой с Локомотив (Пловдив). Но в Първа лига няма слаби отбори и всеки търси своите шансове до последно.

Ясно е, че Станислав Манолев е аут, заради наказанието. Венцислав Бенгюзов и Николай Бодуров продължават да лекуват травми. Надявам се, че ще направим добро представяме в предстоящия мач“, допълни още Уорън Фийни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леwcки

    1 0 Отговор
    Да бе да. Динамо подуяне тази година ще са шампион
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 3 Отговор
    Не е толкова по голяма от ЦСКА!Дори от това ,което видях ЦСКА има по силни морално волеви качества и,като играчи не им отстъпват!Ако Лудогорец има превес е малко при треньора,но какво може да направи с такива коне дори гросмайстор по шахмат???Ако мислите ,че малмьо е по силен от Пилзен,или брага,цървена звезда не!Играчите на лудогорец нямаха морално волеви качества за да играят в голямата лига!Щяха да загубят ,ако бяха играли за влизане и от отборите,които отстраниха!Спомнете си мачовете с Гърците...лудогорец има вопиюща нужда от 2 защитника не зависимо на какъв пост,но да са по качествени от пластун,вердон и недялков!Прехваления ви десподов,става за манекен,но не за таран!Стоилу играе и има потенциал за развитие.сигурно на лудогорец отбора е много по скъп от на "Чорбата",а няма защо!

    Коментиран от #3

  • 3 Историк

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Абсолютно погрешно мнение по всяка точка,дори и за треньора-Стойчо е класи над Дамбраускас,който за мен е пълен неудачник