30 Август, 2021 18:54 2 498 4

Нов в Славия: Не исках да си тръгвам от Ботев Пд по този начин!

  • крис добрев-
  • ботев пловдив-
  • славия

Наскоро Атанас Илиев също се оплака, че не е бил желан в Ботев

Нов в Славия: Не исках да си тръгвам от Ботев Пд по този начин! - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

Новият нападател на Славия Кристиан Добрев се сбогува с Ботев (Пловдив). Младият играч обяви, че не е желан да се разделя с "канарчетата" по този начин и добави, че не е бил желан в клуба.

"След почти 8 години в Ботев дойде време за раздяла. Ботев е клубът, който ме изгради като човек и като футболист. Искам да благодаря на първо място на г-н Николай Киров и г-н Стефан Стоянов, които стоят в основата на моето развитие. Благодаря на всеки един човек в клуба, който ми помогна да вървя напред. Искам да изкажа благодарност и на всички мои съотборници от школата до първия отбор. За съжаление, не е това начинът, по който исках да си тръгна от Ботев, и моето желание бе да продължа развитието си тук, но не всичко зависи от мен и решенията се взимат от треньора и ръководството. За мен беше чест!".

Наскоро Атанас Илиев също се оплака, че не е бил желан в Ботев.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гьоре

    6 1 Отговор
    И какво направи до сега Зингаревич?
    Продаде най-доброто от това, което завари.
    Що не продаде някой от боклуците, които доведе, а? Утре - вдругиден ще се повърти, повърти, ще продаде и Тошко (уж за негово добро) и ще си бие камшика! След него ще се чупят и всичките некадърници, който сега разхождат фланелката по терена и ние пак с пръст в уста...хайде в "Б".
    Ама тогава няма да го има и Тошко да ни влачи, няма да го има и Белия да ни направи отбор и кво прайм?

    Коментиран от #2

  • 2 Семков

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гьоре":

    Вашата участ е същата, като нашата, на Славия. Имаме ръководители, които са търговци, а не мениджъри, не мислят за отбора ,а за печалбата, като семкари и зарзаватчии.
  • 3 търговец

    4 1 Отговор
    Сигурно са взели момчето, за да го продадат. Знае се кой продава- мачове, футболисти....Купува евтино, продава скъпо.
  • 4 Алъш- вериш

    4 0 Отговор
    Сега Венци се колебае на кого да го продаде-на Левски или на ЦСКА, неговите отбори.