Last news in Fakti

30 Август, 2021 22:25 3 203 3

Дани Алвеш сгафи сериозно!

  • дани алвеш-
  • сао пауло-
  • фенове-
  • бразилия

Щастлив ли си сега? Времето ти изтече, защото вече си под прицел", закани му се тарторът на агитката на Сантос

Дани Алвеш сгафи сериозно!  - 1
Снимка: БГНЕС

Най-титулуваният футболист в света - бразилецът Дани Алвеш сгафи сериозно и предизвика гнева на феновете на Сао Пауло, където играе от две години.

Носителят на 42 футболни трофея се направи на контузен и пропусна мача с Хувентуд, но часове по-късно беше заснет да танцува в нощен клуб. Кадрите предизвикаха гнева на ултрасите на бразилския гранд, които се заканиха да отмъстят на 38-годишния десен бек.

"Съжалявам, че когато отидох там, той вече си беше тръгнал. Този микроб е най-лошия ни трансфер за всички години. Каза, че мечтае да завърши кариерата си в Сао Пауло, но ще я приключи като червей в дупката си. Щастлив ли си сега? Времето ти изтече, защото вече си под прицел", закани му се тарторът на агитката на Сантос.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шукри

    11 0 Отговор
    Сега последно къде играе в Сао Пауло или в Сантос или в Сантос от Сао Пауло

    Коментиран от #2

  • 2 Там играе

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Шукри":

    В нощният клуб.
  • 3 Голасо

    6 4 Отговор
    Най-антипатичния футболист за всички времена.