Last news in Fakti

1 Септември, 2021 13:52 2 401 4

Мартин Райнов се завръща в Левски

  • мартин райнов-
  • левски-
  • селекция

Както е известно, родният национал напусна „Герена“ през лятото и подписа с израелския Ашдод

Мартин Райнов се завръща в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият полузащитник на Левски Мартин Райнов се завръща в клуба, твърди Gong.bg. Както е известно, родният национал напусна „Герена“ през лятото и подписа с израелския Ашдод.

Той игра в два мача в Лига на конференциите и още 2 срещи в турнира Тото Къп. Преди два дни обаче той разтрогна с клуба по взаимно съгласие и стана свободен агент.

Сега обаче Левски и Райнов вече са се договорили и е само въпрос на време той да бъде обявен като ново попълнение на „сините“. Това ще бъде трети престой на "Герена" за 29-годишния халф.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    6 4 Отговор
    Супер, остава Мъри да намери един добър централен нападател и сме готови. Ама да не бърза много да не вземем някое дърво! Трудно ще е понеже Левски няма много пари а нападателите скъпи ама ако може на промоция някой:))).
  • 2 Два плюс два мача

    5 4 Отговор
    Явно Мосад бързо са го разкрили, че е някакъв турист, дори даже не ритнитопковец, да не говорим за футболист.
  • 3 ПАЧО

    4 2 Отговор
    ЗА Б ГРУПА Е ЕКСТРА.
  • 4 Синфен

    3 2 Отговор
    И какво ще прави на герена ? Ще рита кауни ли ? Или ще пасе говеда