Last news in Fakti

1 Септември, 2021 16:28 2 795 1

Мбапе отказал умопомрачителна заплата от ПСЖ

  • меси-
  • неймар-
  • заплата-
  • мбапе-
  • реал мадрид-
  • свободен агент-
  • трансфер-
  • псж

Парижани предложили на нападателя по високо възнаграждение от тези на Меси и Неймар, но той не се съгласил

Мбапе отказал умопомрачителна заплата от ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е отказал грандиозно предложение от клуба да удължи изтичащия си договор с още две години до лятото на 2024-а, пише “Льо Паризиен”.

Според информацията от ПСЖ са предложили на 22-годишния играч нетна заплата в размер на 45 млн. евро, която е щяла да бъде по-висока от тези на другите две големи звезди в отбора - Неймар и Лионел Меси. Така Мбапе щеше да се превърне в най-скъпоплатения футболист в историята, но той не е приел офертата на клуба. Неговото голямо желание е да се присъедини към Реал Мадрид, но ще трябва да почака още година, за да отиде в мадридския гранд, след като парижани така и не са се съгласили на вчерашната оферта на “Кралския клуб”, която е била в размер на 200 или 220 млн. евро според различните източници. Така “лос бланкос” ще се опитат да подпишат предварителен договор с френския национал от януари нататък, за да може той да премине в отбора като свободен агент през следващото лято.

От “Марка” твърдят, че Мбапе е бил доволен от големите усилия на Реал да го привлече още сега, но в същото време останал много разочарован от категоричния отказ на ПСЖ да го продаде. От “Екип” допълват, че взаимоотношенията на играча с президента Насер Ал-Хелаифи и спортния директор Леонардо вече са развалени.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 4 Отговор
    Просто е пресметнал задаващата се инфлация черньото и е разбрал, че не си струва.