Last news in Fakti

2 Септември, 2021 09:17 2 618 1

Роналдо спаси Португалия от срам, записа и рекорд

  • кристиано роналдо-
  • португалия-
  • световни квалификации-
  • ирландия

Мачът ще бъде запомнен главно от звездата Кристиано Роналдо, който наниза и двете попадения в 90-та и 96-та минута

Роналдо спаси Португалия от срам, записа и рекорд - 1
Снимка: БГНЕС

Португалия успя да прекърши храбрата съпротива на Ирландия, постигайки победа с 2:1 след обрат в последните секунди на двубоя.

Мачът ще бъде запомнен главно от звездата Кристиано Роналдо, който наниза и двете попадения в 90-та и 96-та минута, с което стана играчът с най-много попадения в историята на мачовете на националните отбори.

Самият Роналдо обаче подведе рано съотборниците си, изпускайки дузпа в 15-та минута. Това беше наказано от "келтите", които в добавеното време на първата част нанеосха удар за 1:0, а голмайстор беше Джон Игън.

Португалия натисна през второто полувреме, но не създаде достатъчно, а срещата отиваше към шокиращ успех за Ирландия. Роналдо обаче откупи вината си за 1:1, а в последните секунди реализира втората дузпа в мача, за да даде ценни три точки за състава на Фернандо Сантош.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5226

    2 0 Отговор
    Ква втора дузпа, Вие кой мач сте гледали? 2 гола вкара с глава...