Last news in Fakti

2 Септември, 2021 12:13 2 911 4

Задава се проблем между ръководството на Левски и феновете

  • левски-
  • ръководство-
  • фенове

От "Palms Bet" са решили да командироват при "сините" Десислава Захариева

Задава се проблем между ръководството на Левски и феновете, пише "Мач Телеграф". Привържениците на "сините" негодуват срещу едно от назначенията, които се готвят на "Герена", след като "Palms Bet" влезе в клуба.

От компанията са решили да командироват при "сините" Десислава Захариева, която беше маркетинг мениджър на онлайн казината. От Сектор Б обаче настръхнаха против нея, защото е била сред редовното присъствие в Сектор Г.

"Привърженици на Левски не може и не трябва да работят в мърчендайза и маркетинга на клуба, но не е проблем фенове на ЦСКА да ги управляват", скочи тарторът на сектор "Б" Любомир Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    14 0 Отговор
    То пък едни фенове. Какъв им е проблема при положение, че помежду си не могат да се разберат и се бият едни с други фенове на Левски? М. Стоилов не е ли играл в ЦСКА?
  • 2 Тиквата съсипа

    13 0 Отговор
    Левски, сега ще почнат на чисто от селските групи.
  • 3 Потник

    2 0 Отговор
    Курви
  • 4 Фен

    4 0 Отговор
    на български значи привърженик - обичащ клуба. Имаш право да го подкрепяш. Ако не ти харесва купуваш достатъчно акции и влизаш в управлението. Глупаво е да лаеш срещу управлението, защото всеки фен си разбира нещата по свой начин, но както казваше Т.Живков "като нямаш пари какво ще решаваш?"