Last news in Fakti

2 Септември, 2021 17:56 3 813 8

Обвиненият в изнасилване играч на Манчестър Сити претърпя нервен срив в затвора

  • менди-
  • затвор-
  • срив-
  • нерви-
  • обвинение-
  • изнасилване-
  • манчестър сити-
  • вип крило

Бенжамен Менди погрешно решил, че ще бъде настанен във ВИП крилото

Обвиненият в изнасилване играч на Манчестър Сити претърпя нервен срив в затвора - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Манчестър Сити Бенжамен Менди е претърпял нервен срив в затвора, след като погрешно е решил, че ще бъде настанен във ВИП крилото. Срещу звездата на Манчестър Сити бяха повдигнати четири обвинения за изнасилване и сексуално насилие.

В момента Менди е в ареста, след като се изправи пред съда в петък. 27-годишният футболист е бил шокиран, че не са го оставили да се прибере вкъщи, а са го транспортирали в затвор в Ливърпул.

При пристигането си Менди е бил уведомен, че ще бъде държан в крилото за уязвими затворници. Вместо това, футболистът на Манчестър Сити е чул, че ще бъде настанен във ВИП крилото, и е изпаднал в ужас, когато е разбрал, че това не е така.

Обвиненията са за три изнасилвания през октомври и едно сексуално посегателство от януари тази година. Освен това, Менди е обвинен и в изнасилване на жена в началото на август месец.

Бяха повдигнати и обвинения за нарушаване на условията на гаранцията, но бяха оттеглени в съда. Четиринадесет репортери бяха допуснати в съдебната зала. Началото на изслушването обаче се забави заради изчакването на френски преводач.

Окръжният съдия изпрати делото до съда в Честър, където Менди трябва да се яви на 10 септември.

Французинът не показа никакви емоции и бе придружен от двама офицери в края на заседанието, което продължи около час.

Защитникът играе за Манчестър Сити от 2017 година, след трансфер от Монако. „Гражданите“ заплатиха 52 млн. паунда за играча. Той беше отстранен от клуба, след като срещу него беше повдигнато обвинение. От клуба излязоха със следното изявление: „Манчестър Сити може да потвърди, че Бенжамен Менди е отстранен, след като върху него бе вдигнато обвинение. Въпросът е предмет на съдебен процес, следователно клубът не може да направи допълнителни коментари, докато процесът не приключи“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    27 0 Отговор
    Да идва от Афганистан,да го разбера.Отделно че има пари и няма да е проблем да си поръча някоя.Ако се докаже че наистина е виновен,значи е червив отвътре...
  • 2 гадно

    16 2 Отговор
    Бил изнасил жена да се разбира ли , че ако беше изнасилил мъж можеше и да му се размине?
  • 3 123

    12 0 Отговор
    А те го сложили при най - големите му фенове, които много му се зарадвали.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 да ама

    18 1 Отговор
    убиеца на Милен си е в къщи... БГ "съдебна" система, без нужда от коментар.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тапите на бутилките с вино се вкарват

    0 0 Отговор
    Със силен натиск да не влиза въздух и да не изветрее виното Тая се е пуснала на менди за световна слава и той като се е хванал в Куб капана оная е почнала да се спротивлява Както се казва мъжете предполагат дали жена ще им пусне а жената се разполага когато реши кой да я налегне и после жената решава дали да се съпротивлява или ако не се съпротивлява ще кажете се е страхувала да не пострада при съпротива
  • 8 Всичко е нагласено да го компрометират

    5 0 Отговор
    Смешно е като почнат да говорят че са изнасилени,защо когато те изнасилваха не вика,защо после веднага не отиде в полицията на лекар,а съобщаваш след време когато следи няма вече,а дали наистина са изнасилени или някои ги кара насила да говорят че са изнасилени,много гнила история