Last news in Fakti

3 Септември, 2021 12:29 11 438 5

Британското правителство отряза Ман Юнайтед за Кристиано Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед

От „Олд Трафорд” се опитаха да освободят португалеца от задължителната изолация след пристигането си в Англия, но властите отказаха да направят изключение за звездата

Британското правителство отряза Ман Юнайтед за Кристиано Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Британското правителство не уважи молбата на ръководството на Манчестър Юнайтед за Кристиано Роналдо. От „Олд Трафорд” се опитаха да освободят португалеца от задължителната изолация след пристигането си в Англия, но властите отказаха да направят изключение за звездата.

Роналдо ще трябва да се изолира за срок от пет дни в съответствие със здравните протоколи на Острова, касаещи разпространението на коронавируса.

Това обаче няма да повлияе на дебюта му за „червените дяволи” и той ще бъде на линия за първия мач на Юнайтед след паузата за националните отбори.

Роналдо вкара две попадения срещу Ирландия в световна квалификация, но в последните секунди получи жълт картон, което означава, че той ще бъде наказан за следващия мач на своя национален тим заради натрупани наказателни картони. Именно поради тази причина Роналдо бе освободен от лагера на португалците и ще може да се завърне в Англия по-рано от очакваното.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алоууу, черната Британия

    16 2 Отговор
    Кво се прайш уж че си бяла страна ма,оууу?!

    Коментиран от #2

  • 2 Komapak

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Алоууу, черната Британия":

    Е..... 50-50😀
  • 3 хаберих

    6 0 Отговор
    Францата е 80/20 за тъмната страна.

    Коментиран от #4

  • 4 0808

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "хаберих":

    .. фащ 60:40 за не белите. Само дано Камила Харис не смени Спящата красавица.
  • 5 Онуфри

    2 1 Отговор
    Май само севера е по чист щото на мамуната и замръзва малкия мозък там. Става им съвсем малък и гладък като лукче.