3 Септември, 2021 18:15 1 281 0

Димитър Кузманов отпадна от турнира на Рафаел Надал

  • кузманов-
  • отпадане-
  • надал-
  • турнир-
  • тенис-
  • лацко

Втората ни ракета записа поражение с 2:6, 6:7 (9) от словака Лукаш Лацко

Димитър Кузманов отпадна от турнира на Рафаел Надал - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Кузманов отпадна във втория кръг на турнира от сериите „Челънджър“, които се провежда в Манакор и е организиран от академията на Рафаел Надал.

Втората ни ракета записа поражение с 2:6, 6:7 (9) от словака Лукаш Лацко. Мико допусна два ранни пробива и това се оказа решително за изхода на първия сет.

28-годишният пловдивчанин демонстрира сила във втората част, когато навакса пасив от 1:4 и обърна до 6:5. След това словакът взе подаването си и прати сета в тайбрек. Там отново изоставаше с три точки, но успя да обърне до 6:5 и да сервира за изравняване на резултата в мача. Лацко обаче спаси този сет бол, а след това още един и в крайна сметка сам стигна до победата.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА