Last news in Fakti

3 Септември, 2021 19:34 1 453 0

Президентът на Атлетико Мадрид: Гризман показа, че има голямо желание да се върне при нас

  • сересо-
  • атлетико мадрид-
  • завръщане-
  • фенове-
  • освирквания-
  • гризман

"Бих разбрал феновете, ако решат да го освиркат, но с това няма да постигнем нищо", заяви Енрике Сересо

Президентът на Атлетико Мадрид: Гризман показа, че има голямо желание да се върне при нас - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо изрази задоволството си от завръщането на нападателя Антоан Гризман в отбора с наем от Барселона, който може да се превърне в постоянен трансфер.

“Имахме късмета да си осигурим Гризман за следващите две години. Не разчитахме на това, че ще го привлечем, но същото така не очаквахме Саул Нигес да си тръгне. Все още не съм говорил с него, защото е с отбора на Франция. Преди две години той ни напусна по странен начин. Той обаче показа, че има голямо желание да се върне в Атлетико. Има фенове, на които това няма да им хареса, но има и други, които бяхме очаровани от идеята за завръщането му. В крайна сметка важното е представянето и това да имаме най-добрия състав. Той пристигна при изключителни за нас условия и това показва колко много той искаше да играе тук.

Дали бих разбрал евентуалните освирквания срещу него? Бих ги разбрал, но искам да кажа, че нищо няма да постигнем с това. Когато той си тръгна, единственото, което казах, беше, че в Барселона няма да го обичат така, както тук. Дали това е най-добрият състав на Атлетико? На хартия това е най-важният ни проект по отношение на играчите, но започваме всеки сезон с интерес и вълнение. Всички казват, че имаме най-добрия състав, така че трябва да се борим за всичко. Разполагаме с един фантастичен състав и един невероятен треньор, който ни даде 10 триумфални години”, заяви Сересо за предаването El Larguero по Cadena SER.

Междувременно, според каталунския "Спорт" част от играчите на Барселона били доволни от напускането на Гризман, който така и не успял да стане част от колектива в съблекалнята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА