Last news in Fakti

4 Септември, 2021 11:30 2 923 1

Мъри поканил Димитър Иванков да се завърне на "Герена"

  • димитър иванков-
  • левски-
  • станимир стоилов

Очаква се да получи отговор утре

 Мъри поканил Димитър Иванков да се завърне на "Герена" - 1
Снимка: БГНЕС

Новият треньор на Левски Станимир Стоилов е поканил любимеца на сектор „Б“ Димитър Иванков да се завърне на „Герена“. Мъри е предложил на бившия национал да започне да подготвя вратарите на „сините“.

Очаква се да получи отговор утре. Двамата бяха съотборници в Левски, а след това Стоилов бе треньор на стража както на „Георги Аспарухов“, така и в националния отбор.

Иванков веднъж вече работи с вратарите в Левски. Той за кратко бе част от щаба на Славиша Стоянович при първия му престой в клуба, а след това остана и при Георги Дерменджиев.

Сърбинът със словенски паспорт го кани и миналата година в Левски, но тогава Иванков отказа. Причината бе, че е зает с бизнес дела. Все още не е ясно дали сега ще приеме предложението на Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Супата

    4 3 Отговор
    Все някой трябва да изкарва говедата