Last news in Fakti

4 Септември, 2021 12:42 1 874 7

Десподов: Сега всеки очаква да бием с 5:0, но можем и да паднем тежко

  • кирил десподов-
  • национален отбор-
  • литва-
  • световни квалификации

За мен беше много важно да подпиша един договор по-дългосрочен, за да се успокоя

Десподов: Сега всеки очаква да бием с 5:0, но можем и да паднем тежко - 1
Снимка: БГНЕС

Един от лидерите на националния отбор Кирил Десподов призна, че при равенството с Италия е имал допълнителна лична амбиция за изява, за да покаже на Каляри, че са сбъркали с това, че не са му дали шанс да се докаже в Серия “А”. Крилото на Лудогорец заяви, че също така очаква много тежък мач с Литва утре и ако всички не бъдат на 100% успехът трудно ще дойде.

“Не съм чел какво пише в Италия. За всички беше важно да направим едно добро представяне. Да, имаше лична мотивация за мен до някаква степен. Знаех, че цяла Италия ще гледа. Не ми дадоха шанс в Каляри и се надявам да съжаляват затова. Не трябва да летим в облаците, защото утре можем да паднем много тежко. Ако някой си мисли, че утре ще е лесно, няма как да стане. Всеки търси точките”, започна Десподов.

“Мисля, че на терена имаше 11 лидери. Всички се борихме и желаехме да измъкнем нещо в този мач. Радвам се, че с Наско Илиев се разбираме добре. Аз погледнах неговото движение и го намерих на правилното място”.

“Няма лесен мач. В среща с Италия няма какво да губиш. Ако излезеш със страх, то тогава за къде си тръгнал. Футбол не се играе със страх. Сега всеки очаква да победим утре с 5:0, но пак казвам, че мачът няма да е лесен. Важното е излезем мотивирани. Мисля, че трябва да започнем атакуващо и още от първата минута да се почувстват некомфортно и да не си помислят и за точка дори”, каза Кирил

“Аз съм колективен играч и обичам не само за мен да се пише, а за всички в отбора. Аз ще си върша работата и ще давам всичко от себе си. Не си смених тениската с никого след мача с Италия. Просто имаше еуфория и не успях да стигна дотам. Повечето момчета мисля, че си смениха фланелките, но аз пропуснах”.

“Главата ми вече е изчистена. За мен беше много важно да подпиша един договор по-дългосрочен, за да се успокоя. Когато те пращат под наем, постоянно сменяш обстановката и не се чувстваш комфортно. Сега съм концентриран върху изявите ми на терена. Главата ми чиста и не мисля за трансфери. Знам, че пак ще дойде този момент и ще покажа отново, че имам място в европейския футбол”, каза Десподов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    7 1 Отговор
    Напротив , точно се очаква да си паднете с тази игра!
  • 2 Очаквам 3:0 за Нас

    1 3 Отговор
    Постарайте се момчета..
  • 3 Име

    2 2 Отговор
    Пророк си.
  • 4 един

    2 4 Отговор
    случаен гол....
  • 5 Харесва

    3 2 Отговор
    ми Десподов в изказването си! Критичен, смирен, реалист, без много празни приказки и футболни комплименти.
    Наясно е, че с този отбор толкова. Нещо повече ще бъде чудо. Правилно се абстрахира, трябва да покаже на какво е способен. За другите има кой да св грижи - "а-я" бг група ги очакват, но той е момче с възгледи и високи цели. Успех Киро!
  • 6 НЕМА ТАКЪФ

    1 1 Отговор
    css-то, С ТИИРЕТО , МРЕ ОТ ЯД , ЧЕ ЛУДИТЕ ИМ ВЗЕХА МОМЧЕТО , И ГО НАПРАВИХА СУПЕР- ФУТБОЛИСТ !
  • 7 Радо

    0 0 Отговор
    Начи.... Ся.... Киро литва един литва втори и е, те...