Last news in Fakti

4 Септември, 2021 18:55 3 045 5

Нападнаха гръцка журналистка заради баскетболна звезда

  • йоанна малеску-
  • марио хезоня-
  • панатинайкос-
  • баскетбол

Не нося отговорност за напускането на Хезоня, въпреки че получих много нападки за случилото се в социалните мрежи, много обиди

Нападнаха гръцка журналистка заради баскетболна звезда - 1

Йоанна Малеску отнесе куп критики в социалните мрежи заради това, че Марио Хезоня напусна Панатинайкос. Гръцката журналистка беше голямата тръпка на хърватската баскетболна звезда по време на престоя му в Атина миналия сезон, но в крайна сметка тя така и не му обърна внимание. След като Хезоня предпочете да напусне гръцкия гранд, красивата блондинка беше засипана с обиди в Инстаграм профила си.

“Не нося отговорност за напускането на Хезоня, въпреки че получих много нападки за случилото се в социалните мрежи, много обиди. Все едно аз съм виновна или решението му е свързано с мен.”, коментира телевизионната водеща в предаването “Ola Good”.

Всъщност интригата появила се в медиите за афера между двамата започна, след като баскетболистът сложи лайк под една от снимките на Малеску в Инстаграм. Това не остана незабелязано от медиите от Южната ни съседка, които бързо заподозряза флирт между тях. След това блондинката поясни, че двамата нямат нищо общо и дори не се познават, но остави впечатление, че все пак има интерес към хърватина, който преди да подпише с ПАО се подвизаваше в НБА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    14 4 Отговор
    Може да играе дубльора на Черепът в Капитан Америка!
  • 2 джедай

    1 0 Отговор
    Готина гъзоня ,искам да я поплескам!
  • 3 шам фъстък

    1 0 Отговор
    Много си е шест момата! Онзи баскетболист е трябвало да си я вземе и да си я гушка в леглото.
  • 4 Путин

    1 0 Отговор
    Благодарско на факти за фотоалбума. От седмица ме сърбяха ръцете! Целувки и пак да ме облекчите.
  • 5 5692

    3 0 Отговор
    Хубава гъркиня, но е известно, че гъркините си лягат само с гърци. Приличат на фанатици.