Last news in Fakti

6 Септември, 2021 13:42 3 020 0

ФИФА излезе с първи думи след скандала на двубоя Бразилия и Аржентина

  • бразилия-
  • аржентина-
  • фифа

Точно от ФИФА се очаква да вземат решение за крайния изход на двубоя

ФИФА излезе с първи думи след скандала на двубоя Бразилия и Аржентина - 1
Снимка: БГНЕС

ФИФА излезе с първи думи след скандала на двубоя Бразилия и Аржентина. Срещата на “Коринтианс Aрена” беше прекъсната няколко минути след началото, а впоследствие бе и прекратена. Представители на местната Агенция по здравен надзор нахлуха на терена заради определени футболисти на гостите, които не са били под карантина.

„За момента можем само да потвърдим, че мачът между Бразилия и Аржентина е прекратен заради решение на съдиите. Събираме всички гледни точки за случилото се и след това ще предоставим допълнителна информация“, коментираха от ФИФА в официално изявление.

Точно от ФИФА се очаква да вземат решение за крайния изход на двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА