Last news in Fakti

6 Септември, 2021 14:54 2 413 0

Бивш ас на Ман Сити може да се завърне в Англия

  • лерой сане-
  • манчестър сити-
  • байерн мюнхен-
  • челси-
  • висша лига

Лерой Сане е пред трансфер в Челси

Бивш ас на Ман Сити може да се завърне в Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Манчестър Сити и настоящ на Байерн Мюнхен Лерой Сане може да се завърне в Англия, съобщават медиите на Острова. Томас Тухел лично е пожелал националът на Германия в редиците си.

До трансфер на Сане обаче може да се стигне чак през зимата или другото лято, тъй като трансферния прозорец затвори преди няколко дни. Интерес към него има и от страна на Арсенал и Тотнъм, но шампионите на Европа могат да предложат на немския национал футбол в Шампионска Лига. Спекулира се, че Челси може да размени Калъм Хъдсън-Одой, Хаким Зийеш или Кристиан Пулишич като част от сделката.

Лерой Сане пристигна миналото лято в немския колос Байерн Мюнхен, но така и не успя да намери старата си форма от преди няколко сезона.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА