Last news in Fakti

8 Септември, 2021 12:37 1 269 1

Още един ръководен пост за Оливер Кан - този път в Европейската асоциация на клубовете

  • оливер кан-
  • байерн мюнхен-
  • европейска асоциация на клубовете

От организацията заявиха, че Кан ще заеме мястото в борда на Михаел Герлингер, който също е ръководител в германския шампион

Още един ръководен пост за Оливер Кан - този път в Европейската асоциация на клубовете - 1
Снимка: БГНЕС

Новият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен - Оливер Кан, от ноември ще бъде част от ръководството на Европейската асоциация на клубовете.

От организацията заявиха, че Кан ще заеме мястото в борда на Михаел Герлингер, който също е ръководител в германския шампион.

Оливер Кан официално ще бъде назначен през ноември след преходен период.

52-годишният бивш вратар стана изпълнителен директор на Байерн, заменяйки Карл-Хайнц Румениге през лятото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Тази пияница рекламира типико...Вашите пари са в сигурните(пиянски),ръце на Оливър Кан!тотална шашма..Легистрирани в Кипър !Дебелогъзата гиоблага с 5% и пей сърце!Малко по високи коефициенти даваха от нашия еврофутбол,НО НЕ ВИНАГИ СЕ ИЗПЛАЩАТ!НЕ Знам как изплатиха маса пари на мача ТИЙМ- НАДАЛ .Миналата година на Австралия опен.А,после се скъсаха на много по малка сума за изплащане...Като върнаха залога и Фиша....