Last news in Fakti

7 Септември, 2021 21:38 4 300 11

Селекционерът ни след погрома от Уелс: Ще има такива мачове, грешки на растежа са това

  • българия-уелс-
  • младежи-
  • александър димитров

"След този мач ние само може да си вадим свои поуки. Докато имаме теоретични шансове, ние ще гоним нещо", каза Александър Димитров

Селекционерът ни след погрома от Уелс:  Ще има такива мачове, грешки на растежа са това - 1
Александър Димитров, снимка: Гонг

Националният селекционер на младежкия отбор на България - Александър Димитров, коментира тежкото поражение, което нашият тим получи от Уелс в мач от квалификациите за Европейското първенство след 2 години. Младите "лъвчета" допуснаха тежко поражение с 0:4 у дома.

"Обърка се това, което ние сами си го сбъркахме. Грешките са елементарни. Това не са такива, които можем да тренираме. Влязохме добре в мача, създадохме положения, но не вкарахме. Ако ние бяхме отбелязали първи, резултатът щеше да е в наша полза. Нямахме късмет и оттам нататък няма какво да коментирам тези детински грешки, които доведоха до този срамен резултат."

"Всеки прави грешки, жалко, че ги допусна Вуцов, защото момчето има потенциал и качества. Играчите също го успокоиха на полувремето. Не успяхме да се върнем в мача, но това е колективен спорт, не индивидуален, не можем да хвърляме върху него резултата. До гола някой мислеше ли, че може да се стигне до такъв резултат? Те не стигаха до нашата врата.

"Психологически отборът се срина и това не го наблюдаваме от днес. Тези играчи нямат международен опит. Не са играли елитен кръг, да не говорим на Европейско първенство, така че това е очаквано. Психологически трябва да подходим сега, защото моментът е тежък. Вие виждате, че в този отбор много малко играчи имат 2000-ата година и това си дава своето отражение. Ще има такива мачове, грешки на растежа са това. Това е, трябва да ги подготвим да са психологически по-силни.

"След този мач ние само може да си вадим свои поуки. Докато имаме теоретични шансове, ние ще гоним нещо. Това, че си получил гол нищо не значи. Целта, която сме си поставили, си е за нас. Сега това, което искаме и желаем, е много далеч", заяви Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новозо

    21 2 Отговор
    Лъвове,лъвици и млади лъвчета???Така българите се наричаме сами себе си,никой няма идея,че сме лъвове и никой не ни нарича така.

    Коментиран от #10

  • 2 Анонимен

    7 3 Отговор
    Позор!!
  • 3 Гаглей

    14 0 Отговор
    Квото такова , на клубно ниво обаче сме зверове , и на агитка и на бой , и на резултати . Перуката е джендър
  • 4 3.14К

    14 0 Отговор
    Селекционерът, чийто кум е толупа има фирма по ДЗЗД и през нея се препират откраднатите от нас парички! Дреме му!
  • 5 Малките Титани

    15 1 Отговор
    Жалко че за пореден път надцених нашите лъвове и не заложих за Уелс. Та има ли база за сравнение? Там има отлични бази, децата ядат и спят в базата, а тук са по дискотеките и чалгарките
  • 6 Смотльо

    7 2 Отговор
    Абе а що не взимат българи водещите ни клубове. Сигурно за да не се разсърдят африканците. Друга каква да е причината, че не ми стига интелектуалността да се сетя.
  • 7 Сашо Тъпото

    13 1 Отговор
    Много некадърен селекционер! С толкова добро поколение да паднеш като домакин с 0:4 от Уелс! Просто нямам думи! Иначе тръгнал с късмет да се оправдава бездарника. Абе аланколу 4:0 падаш... какъв късмет?!
  • 8 Мазньо

    13 1 Отговор
    Не грешки на разтежа,а разтеж на грешките,батко!
  • 9 1234

    6 1 Отговор
    Тъпанар! Нареди ги в защита и ще загубиш само с 3:0 ! Аман от калинки!
  • 10 Поизлез от село

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Новозо":

    Качи се на някой самолет! Научи поне 1 език, поразгледай атласа, и ако случайно имаш диплома за средно - в шредера! Лъвовете и лъвиците нямат нужда от котки- пумияри! Капиш? Ако можеш са четеш - ходи миии чинии или гледай пенсионери в Италия или Испания!!! Не натоварвай с неграмотност !
  • 11 Какви ти лъвове, бре

    0 0 Отговор
    Пак оправдания. И пак никой не е виновен!