Last news in Fakti

9 Септември, 2021 16:17 2 328 4

Бербатов: Самото име “Роналдо” кара всички от Юнайтед да си кажат “Добре, вече имаме шанс за титлата”

  • димитър бербатов-
  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига

Всички знаем кой е той и какво може да предложи

Българската легенда Димитър Бербатов коментира завръщането на бившия му съотборник в Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо.

“Всички се вълнуват. Дори хората, които не харесват Роналдо и Манчестър Юнайтед”, коментира българинът.

“Той отново си е вкъщи и това ще вдигне духа на хората в Манчестър Юнайтед. Всички знаем кой е той и какво може да предложи. След толкова дълго време, тимът най-накрая може да се превърне в претендент за титлата и да я спечели. Самото име “Роналдо” кара всички от Юнайтед да си кажат “Добре, вече имаме шанс за титлата”.

"Все пак не е толкова лесно. Футболът е отборна игра, има 20 играчи и всеки трябва да помага. Но ще повторя, че Кристиано е постигнал всичко във футбола, съответно знае как да печели."

"Ето защо е важно играчите, особено младите, да започнат да се учат от него какво е да си истински победител и това да стане част от манталитета на целия отбор, който пък да започне да се представя по-добре. Когато резултатът е 0:0 или просто не ти върви и се нуждаеш от нещо специално, от пряк свободен удар, корнер или какъвто и да е друг магически момент, за да спечелиш срещата, ти имаш него", допълни Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туньо Туньов

    10 5 Отговор
    Ква титла кви 5лева..Сити,Челси и Ливърпул ще ви нашамарят здравата..
  • 2 Дедо Пенс

    3 1 Отговор
    А ГонЗо игра в ,Рен,, !!!
  • 3 Митко

    0 0 Отговор
    кара всички да си кажат - добре вече имаме и балерина. Чао
  • 4 8225

    1 0 Отговор
    Бербатов е върти опашка, не веднъж се е изказвал негативно за Роналдо, ама сега друго пее, не знам защо!