Last news in Fakti

10 Септември, 2021 11:02 9 963 7

Истинска трагедия застигна номер 1 в тениса

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт

Любимата на сръбската тенис звезда Йелена коментира в социалните мрежи новината, че една от най-големите фенки на сърбина Мари Льор се е самоубила и написа, че вестта е разбила сърцето ѝ

Истинска трагедия застигна номер 1 в тениса - 1
Снимка: БГНЕС

Истинска трагедия застигна номер 1 в тениса Новак Джокович ден преди важния му мач с Александър Зверев от полуфиналите на US Open (неделя 2:00 часа наше време).

Любимата на сръбската тенис звезда Йелена коментира в социалните мрежи новината, че една от най-големите фенки на сърбина Мари Льор се е самоубила и написа, че вестта е разбила сърцето ѝ. Льор остави предсмъртно съобщение в социалните мрежи, в което обявява, е "иска да си почине и да си отиде от този свят".

Самия Джокович е един от последователите на покойната Мари в социалните мрежи и често оставяше коментари под публикациите ѝ.

Мачът със Зверев от полуфиналите на US Open е един от най-важните за Джокович този сезон, тъй като именно германецът го спря на тази фаза в битката за олимпийското злато, а сега може да го спре от мечтания Голям шлем.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Талибански фейс

    8 38 Отговор
    И кой па се интересува от тенис?!

    Коментиран от #2

  • 2 Новинар

    21 2 Отговор

    До коментар #1 от "Талибански фейс":

    Не можа да го обърнеш на политика...

    Коментиран от #4

  • 3 Говоря от сърце бе

    5 5 Отговор
    каун..
  • 4 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Новинар":

    Не на политика , а на русопитешко плюене !! И даже не е наясно , че следващите двама противници на Джокович са единия бивш , а другия настоящ руснак !! Ще му отрежат копейките затова !
  • 5 Тъпунгер

    6 2 Отговор
    Абе Пафка, да ти го турят манафиTе, пак ли пишеш малоумни статии с малоумни заглавия?

    PS: Който е ЗА да му го турят на Пафката да натисне LIKE
  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 1 Отговор
    Мача е днес 22ч.по програма!Неделя е финала на Джокович!
  • 7 тенисист

    1 0 Отговор
    Павел Ковачев, теб да те застигне ИСТИНСКА ТРАГЕДИЯ, за да разбереш какво означава и да не пишеш повече глупости с апокалиптични заглаввия.